amtrak-tog-new-york


Tog fra New York til Washington udflugt med Amtrak

» Det er meget oplagt at kombinere sin rejse til New York med et besøg i USA's hovedstad Washington D.C. Her er Amtrak's toget den letteste rejseform imellem de 2 byer.

Besøg Det hvide Hus, Capitol Hill, Lincoln Memorial, FBI Headquarters, Vietnam Veterans Memorial, US Holocaust Museum, Arlington Cemetery. Dette er blot få af de store seværdigheder i Washington D.C.

Gratis adgang på Museum.
Som ekstra bonus har de fleste museer i Washington gratis adgang! Så her er mange penge at spare.
Washington D.C., som jo er USA’s hovedstad, står ofte i skyggen af New York, når storbyferie til USA planlægges. Men det er måske fordi de fleste ikke ved, hvor tæt de to byer ligger på hinanden, eller hvor let de kan kombineres.

Toget Amtrak afgår fra det centrale Manhattan på hovedbanegården Penn Station og det direkte tog stopper midt i det centrale Washington D.C. på hovedbanegården.

Vi har prøvet både rejse med bus, fly, tog og lejet bil mellem de to byer. Tidsmæssigt og praktisk foretrækker vi den hurtigste løsning, nemlig togturen. Fordi den starter downtown NYC og ender i hjertet af Washington D.C. Så det kan ikke blive lettere.

D
u kan bestille din togrejse med Amtrak hos Nicksamerika.

Nyttig information

» Rejseperiode
Vi anbefaler at rejse udenfor sæsonen i april-juni og sept-okt. Varmest er Juli-august med i snit ca. 30 grader.
Koldest er vinterperioden Jan-feb samt nov-dec og det er ofte koldere end den danske vinter. Der er mange gode rejsetilbud på New York hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst.
Spørg Nick hvis I vil have flere gode råd og tips omkring rejseperiode og hjælp til rejseplanlægning.

» Afstande fra New York til:
Boston, 346 km
Washington D.C. 363 km
Niagara Falls, 660 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove