Tofino-bjoernesafari1


Tofino Vancouver Island 

» Tofino er et landskab for romantikere og eventyrer. Et af de grønneste og mest frodige områder i Canada. Området består af tropisk regnskov, og man kan bl.a. opleve bjørne, ørne, surfing, varme kilder og hvaler.

Området er meget fredeligt og naturskønt, hvilket ikke kun er perfekte omgivelser for dyrelivet, men også for bryllupsrejsende og familier, som ønsker at forkæle sig selv i rolige og romantiske omgivelser uden at kede sig.
Overnatningsmulighederne spænder vidt fra små romantiske Bed & Breakfast-moteller, til rigtige, autentiske canadiske bjælkehytter med gourmetrestaurant. Eller bestil et hyggeligt hotel i Tofino havn. 

Nick's 3 favorit udflugter:
1. Hvalsafari
Nicksamerika samarbejder med Jamie’s Whaling Station i Tofino som mange interessante udflugter på programmet. Hvalsafari – Zodiac gummibåd anbefales
2. Bjørnesafari – Zodiac gummibåd anbefales (ligesom i Bubber & BS i Canada – se bjørne går ned til vandet og spiser og drikker.)
3. Hot Springs Cove – varme kilder

Bestil udflugterne hjemmefra igennem Nicksamerika.
Nyttig information

» Klima
Du kan rejse til Canada hele året.
Varmeste periode og bedste vejr  juni-sept.
Koldeste periode er vinter dec-mar.
Billigste priser finder du udenfor højsæsonen juli-aug. Det er vigtigt at vælge den rigtige rejseperiode for at få sine ønsker om pris, rute, vejr og rejseoplevelser indfriet. 

Bemærk:
Hvis formålet med rejsen er bjørne og hvalsafari, kontakt Nick's rejsespecialister, så du rejser i den rigtige sæson. Fx går bjørne i hi over vinteren og hvaler ses bedste i bestemte perioder.

Afstande fra Tofino til:
Victoria, 310 km
Nanaimo, 200 km (Departure Bay Ferry Terminal, mod fastlandet)

Vil du vide mere?
Kontakt Nick i dag og få professionel hjælp til planlægning af din næste drømmerejse.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove