Rejsebrev Hawaii, Familien Buch

Ud over alle drømme....


Vi har i mange år talt om at bytte sølvbryllupsfesten ud med en bryllupsfest på Hawaii, og efter kontakt med rejsebureauet Nicksamerika blev en rejsedrøm til vores drømmerejse.
Mulighederne og ikke mindst udbydere er utallige for, hvordan sådan en tur kunne skrues sammen.

Vi kontaktede NicksAmerika, og trods det var ca. 1½ år i forvejen, lagde Nick allerede fra starten et stort arbejde i at vende tilbage med forskellige forslag. Vi kunne hurtigt mærke, at han kendte Hawaii-øerne ud og ind, og vi var slet ikke i tvivl, da det blev tid til at bestille, at det var Nick, der skulle hjælpe os med at planlægge vores drømmerejse.Vi vidste kun, hvornår vi skulle af sted, at vi ville forny vores ægteskabsløfter på en strand på Maui, og at vi ville se Pearl Harbor og en masse blomster og lava. Vi rejser meget og stiller høje krav, men Nick sporede sig ret hurtigt ind på, hvad der ville være bedst for os.

Bryllupsceremoni på stranden foran vores lokale lejligheder:
Hawaii Bryllup på stranden

Oahu og Pearl Harbor - en sjov og autendisk oplevelse...
Vi startede med nogle dage i Honolulu, hvor vi naturligvis så Pearl Harbor. Vi boede på et dejligt hotel og nåede også at nyde den dejlige strand midt i den travle storby. Vi besøgte Polynesian Cultural Center, og her blev vores skepsis bragt til skamme. Vi tænkte ”tourist trap”, Palles Tivoli, kulørte lamper og plastikblomster, men det var alt andet end det – en fantastisk smuk, sjov og autentisk oplevelse. 

Læs også: Se aktuelle tilbud på rejser til hawaii klik her

Maui - her skulle vores Bryllupsceremoni holdes:
Efter dagene i Honolulu gik turen videre til Maui og næste hotel, og vi er enige om, at igen ramte Nick plet. Der er vist ikke noget hotel, uanset hvor luksuriøst det måtte være, der overgår dette sted. Kvalitet, beliggenhed (vi boede i lejligheder Nick havde anbefalet direkte ved vandet) og den frihed, det er at have ”sin egen” condo, gør dette sted til noget helt særligt. Det siges også, at Hawaii’s smukkeste solnedgang skal findes her, så det var naturligvis også det perfekte sted at holde vores ceremoni …”sunset vow renewal”

Blomsterarrangøren kom med alle blomsterne:
hawaii blomster


Vi blev gift på farfars fødselsdag for 25 år siden, så hans fødselsdag blev fejret på behørig vis om morgenen. Herefter stod det på bryllup. Både mor og datter fik dagen før fransk manicure og pedicure inklusiv dejlig massage – lige skråt overfor hotellet, mens far og søn gik på jagt efter Dom Perignonen, og de skulle ikke lede længe… der ligger en særdeles velassorteret ”liquor store” lige overfor hotellet. Håret blev sat hos den populære frisør Dan Sanchez. Wupti, en time hos ham, og man ligner en million.
Kl. 16:45 kom blomsterarrangøren med alle blomsterne. Brudebuket, leis til alle og ikke mindst den smukkeste blomsterring til sandet. Vi viste hende, hvor vi gerne ville stå, og hun byggede ringen op der – og spredte tillige en hel allé af orkideer. Det bliver ikke smukkere.

Masser af blomster og ceremoni på stranden:
Blomsterkrans hawaii

Udsigten fra vores lejlighed direkte på stranden dag/aften:
hawaii udsigt


Efter ceremonien spiste vi på en restaurant anbefalet af Nicksamerika:
Efter ceremonien spiste vi på en helt fantastisk restaurant med en topklasse-menu og mindst ligeså god service og beliggenhed…
Bryllupskagen blev leveret til restauranten, som så for et symbolsk beløb serverede den på flotteste vis. Alle gæster fik både kage og blomster (ægte) på tallerkenen.


Nick havde anbefalet vi sluttede af med et dejligt hotel på Big Island til sidst på turen:

big island hawaii

 
Efter nogle skønne dage sammen med familien, gik bryllupsrejsen videre til Big Island, hvor min mand og jeg i den grad blev forkælet. Først af Hertz – med en opgradering til en Mustang Convertible og dernæst af hotellet med en opgradering til en Cabana Suite. Tiden på Big Island nød vi på den dejlige strand, vandsport (på stranden ved hotellet), masser af havskildpadder, helikoptertur, Mauna Kea, regnskov (Tropical Garden), besøg på Greenwell Kaffefarm, natsnorkling med Manta rays (djævlerokker) og masser af fantastisk mad og vin både på hotellet og i den nærliggende by, Kona.
Vi fordøjer stadig dette eventyr – og det vil vi helt sikkert fornøje os med længe endnu.


En STOR tak til Nick for at hjælpe med at gøre denne drøm til virkelighed på alle mulige måder.

Vi vender helt sikkert tilbage, når vi igen skal ud på nye eventyrer… også selv om det næppe kan blive større!


Læs også: Få skræddersyet din rejsedrøm af Nicksamerika 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove