Bryllupsrejse til USA og Hawaii

Vil du have en romantisk og personligt skræddersyet bryllupsrejse? Vil du have garanti for at din bryllupsrejse lever op til dine forventninger? Så få professionel hjælp af Nicksamerika til at håndplukke hoteller, lejligheder, som vi selv personligt har testet.

Nick har i 15 år skræddersyet bryllupsrejser og været bryllupskoordinator for både store familier og romantiske par. Med udgangspunkt i dine rejsedrømme og Nick’s kompetencer, får du garanti for at jeres rejsedrømme bliver opfyldt. Nick har selv personligt testet alle rejsemål, hoteller, lejligheder, udflugter og restauranter, så i er sikret at jeres forventninger bliver indfriet.

Vi laver bryllupsrejser til Hawaii, USA og Canada samt Mexico. De mest populære bryllupsrejse destinationer er Hawaii øernes Maui (kåret som verdens bedste ferieø), Big Island Hawaii og Garden Island Kauai.

I USA er de populæreste destinationer Florida, Marco Island, Sanibel Island og Californien i kombination med Hawaii. De mest efterspurgte byer til bryllupsrejser er New York, Las Vegas og Los Angeles samt San Francisco.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove