Orlando-Disneyland


 

Disneyland Orlando

» Den absolut mest populære attraktion i Florida er Disneyland, kun 20 minutters kørsel fra Orlando Lufthavn. Nick har lavet en miniguide, så du nemt og hurtigt kan vælge de bedste parker for dig...

Disneyland Orlando består af hele 6 parker heraf to vandparker. Sæt minimum én dag af til hver park. Benyt jer af Fastpass, så I kan springe køen over til mange af forlystelserne. Kom tidligt, når parken åbner, så I ikke skal stå i kø.

1. Magic Kingdom – kæmpe park med syv verdener. Forlystelserne i denne park er mest for de mindste børn. Her kan man møde Mickey Mouse, Peter Pan, Dumbo, Snehvide osv. Så hvis man rejser som par eller har børn på over ti år, kan man springe denne park over og måske bruge tiden bedre andetsteds.

2. Epcot – denne park er et must for alle. Disneys fremtidsby med mange science fiction-forlystelser. Vores favorit er Honey I shrunk the Audience.

3. MGM Studios – forlystelserne her er nogle af de bedste i Disney World, prøv fx. Rock’n Roll Coaster med Aerosmith, eller prøv en af de 3D-biografer, hvor man føler, man kan røre ved skuespillerne.

4. Animal Kingdom – kombination af temapark og zoo

5. Blizzard Beach - badeland

6. Typhoon Lagoon – badeland

 
Nyttig information

» Klima
Vi anbefaler at rejse til Florida hele året, grundet det varme klima. Gennemsnits temperaturen er ca. 25 grader i Miami Beach området. I Det nordlige Florida ved Orlando, kan det blive helt ned til minus grader i visse perioder. Derfor spørg Nick og få gratis rådgivning om hvor du skal bo i Florida og hvornår du skal rejse.

» Afstande fra Disneyland:
Universal Studios, 8 km
Seaworld, 19 km
Kennedy Space Center, 60 km
Orlando Lufthavn, 20 km
Miami, 374 km
 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove