Restaurant-New_York.jpg


 

Restauranter i New York


» Vi har virkelig nydt at lave denne restaurantguide til jer. Vi har besøgt mange gode og dårlige restauranter i New York, her er vores personlige favoritter - Velbekommen!


Hotel Parker Meridan - Burger Diner
119 West 56th Street
New York 

»Bag et forhæng på et fornemt hotel ligger der en burger diner gemt! Vi kunne først ikke se den, så kig godt efter gardinet, som er i et hjørne af lobbyen. Det er ikke en gourmet oplevelse, men en rigtig lækker klassisk burger. Kom i god tid, for der kan være rigtig lang kø.


Chelsea Madmarket
75, 9th Ave.

» Gå ikke glip af dette indendørs madmarked, som bugner af små individuelle fiskehandlere, bagerier og fantasifulde farverige kager. Madmarkedet ligger i en nedlagt industribygning og har åbent hver dag. Vi kan anbefale Friedmans Lunch til frokost. Prisniveauet er i orden og de laver lækre sandwichs. 


Eli’s Manhatten – mad- og supermarked
1411 Third Avenue (på hjørnet af E. 80th Street)

» Få en kulturel oplevelse i Eli’s gourmet madmarked. Butikken er fyldt med virkelig lækre varer, som lyserødt salt fra Himalaya og kaviar. Ejeren har eget gartneri på toppen af gamle fabriksbygninger og dyrker selv alle grønsagerne. Rigtig godt sted for en let frokost og sjov oplevelse – og så er deres brownies et must!


Pastis – Brunch i Meatpacking District
9th Avenue
Little W. 12th Street
Tlf.: 212-929-4844


» Et Fransk brasserie med en dejlig brunch i det super trendy Meatpacking District. Perfekt at spise brunch her, men deres middagsmad er også lækker. Et superhyggeligt sted, som er let at overse blandt de hundredvis af andre restauranter i området. Hvis du ikke bestiller bord, kan ventetiden være lang. Pastis er et must for alle, som besøger Meatpacking District.


ChikaLicious Dessert Bar – dessert bar
203 Eat 10th Street, East Village, NY

» Har du en sød tand? Så tag forbi ChikaLicous og vælg en dessert fra det lækre menukort! Udefra ser stedet ikke ud af meget, men kan varmt anbefales. Vi anbefaler menuen, hvor du får en overraskelse, petit fours og en dessert efter eget valg.


Odeon – en rigtig ’Diner’
145 West Broadway
Tribeca

» Odeon var Andy Warhols favorit spisested, og dertil i 1980’erne et af de hotteste steder i Tribeca. Stedet er stadig en af vores favoritter – indrettet som en rigtigt ’Diner’ med stålbardisk og røde, læderbetrukne stole.
Selv om denne ’Diner’ er fra 1980’erne, føler man sig sat tilbage til 1950’erne ved et besøg her. Deres steak-retter kan anbefales. Carmines – italiensk
200 West 44th Street,
New York
Tlf.: (212) 221-3800

» Familiedrevet italiensk restaurant, hvor vi selv har spist utallige gange klart en af vores foretrukne. Deres fremragende menukort har overlevet mange generationer uændret.

Et tip: Carmines ligger inden for gåafstand til de fleste teatre og er derfor perfekt til et måltid inden et teaterbesøg på Broadway.Katz Deli – en ægte Deli
205 E Houston St, New York, NY

» Da Harry mødte Sally. Scener fra den kendte film blev blandt andet indspillet på denne lille Deli på Houston Street i New York. Stedet er en anden af vores favoritter, da det er indrettet som en rigtigt ’Diner’ med neon skilte og en masse fotos af de berømtheder der har besøgt stedet. Gå endelig ikke glip af deres pastrami, det er den bedste vi har smagt!


Græsk gadekøkken - fra en Gyros-vogn
Washington Square Park
Krydset mellem Broadway og West 4th Street

» Snup en gyros eller soulvaki fra en af de græske gyros-vogne.
Maden er rigtigt god og kan kombineres med den nærliggende og meget hyggelige Washington Square Park. 

Priserne er kun ca. 4 USD pr. gyros – en billig, hurtig og lækker frokost med lokalkolorit.Sardi's - historisk restaurant
234 West 44th Street
New York, NY 10036
Tlf.: 212-221-8440

» Vi anbefaler den 82 år gamle restaurant Sardi’s inden jeres teater besøg; den ligger på 44th Street lige ved Broadway. Den er udsmykket med billeder af legendariske skuespillere og fra legendariske shows. Bedste atmosfære og god mad til fornuftige priser!
Sardi’s er perfekt til et måltid inden teaterbesøg, for den ligger inden for gåafstand til Broadways 40 teatre. Privat Picnic i Central Park
(her skal du hente din take away mad)
"Canova"
134 West 51th Street

» Åndehullet for de lokale i New Yorks tætte storbyjungle er Central Park. Det perfekte sted at indtage en medbragt sandwich til en afslappet frokost.
Vi anbefaler jer at hente take-away-mad fra restaurant Canova (se adressen herover). Her kan I vælge mellem lækre kæmpe sandwich, sushi, diverse grillretter og dejlige salater. 

Tag maden med i parken til din private frokost i det grønne. Velbekomme! The Russian Tea Room – restaurant
150 West 57th Street Ave., New York

» 
Denne Restaurant har været mødested for New Yorks showbiz-stjerner. Og komedien Tootsie er indspillet i restauranten. Restauranten har en fantastisk sofistikeret atmosfære med dens røde sofaer og lysekroner. I skal besøge restauranten for dens glamour og ikke for maden. 

 

Nyttig information

» Rejseperiode
Vi anbefaler at rejse udenfor sæsonen i april-juni og sept-okt. Varmest er Juli-august med i snit ca. 30 grader.

Koldest er vinterperioden Jan-feb samt nov-dec og det er ofte koldere end den danske vinter.

Der er mange gode rejsetilbud på New York hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst.

Spørg Nick hvis I vil have flere gode råd og tips omkring rejseperiode og hjælp til rejseplanlægning.


» Afstande fra New York til:
Boston, 346 km
Washington D.C. 363 km
Niagara Falls, 660 km

 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove