Hawaii Rejser - Rejser til Hawaii fra Nicksamerika

Hawaii_rejser

Find alt om rejser til Hawaii's 4 eksotiske øer »

Se de bedste Rejsetilbud, Seværdigheder og Udflugter på Hawaii rejser her.
Alle rejseoplevelser har Nick selv afprøvet på egne rejser til Hawaii, så er du sikret en god ferie.


Hawaii rejser - Rejser til Hawaii med Nicksamerika.

Big Island Hawaii, er den største af Hawaii øerne. Når du rejser til Hawaii på ferie, må du ikke gå glip af The Big Island. Her kan du som det eneste sted på Hawaii øerne, se en aktiv vulkan og opleve levende lava. Vulkanen opleves bedst på helikopter tur eller med en lokal Hawaii guide, på en udflugt. På din Hawaii rejse til Big Island, vil du opleve næsten alle verdens klimazoner! Fra den knastørre Kona kyst med hvide Bounty strande, til det frodige nord med kæmpe vandfald og regnskov.

Maui er den 2. største ø på Hawaii. Nick's Hawaii rejser til Maui, giver dig verdens bedste badeferie. Maui er er blevet kåret som verdens bedste ferieø flere år i træk. På Maui finder du ikke kun nogen af de bedste strande på Hawaii, men også vulkaner, krystal klart vand og Hawaii’s bedste Hvalsafari.

Oahu er den mest besøgte og kendte af Hawaii øerne. Hawaii rejser til Oahu, giver dig smuk natur, storbyliv ved stranden, surfing og dejlige restauranter. De fleste som rejser til Hawaii kender Honolulu og Waikiki beach. Her bor ca. 70 % af lokalbefolkningen. Oahu’s mere fredelige, rolige og lokale områder er North Shore, Turtle Bay & Kailua bay. Den meget flotte natur, med vulkanlandskab og strande, har ikke helt tilfældigt været kulisse for mange store Hollywood film. Den meget populære filmserie ”Lost” indspillet her for nylig.

Kauai (Garden Island) er den smukkeste af Hawaii øerne. Når du rejser til Hawaii-øen Kauai, vil du opleve de steder, hvor store Hollywood film som Jurrasic Park, King Kong, Elvis - Blue Hawaii er optaget. Da kun 30 % af øen er beboet, er den sammen med Big island, Molokai & Lanai, en af de mindst turistede øer. Kauai er Nicksamerika mest populære bryllupsrejse ø.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove