Hilton_Waikola_Village_hawaii


 Hilton Waikola Village Big Island

» Et af verdens mest imponerende resorts, minder mest af alt om en lille by. Nok er stedet stort, men her er stadig er rigtig hyggelig atmosfære, og I kan sejle rundt i hele området i Mahogni Taxi-både eller køre i el tog...

Nick's karakter: 4 stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Hotellet har foruden mange eksotiske poolområder, 2 private laguner. Den ene er en delfinlagune, hvor man kan leve drømmen ud og svømme med delfiner i trygge og smukke omgivelser. I den anden lagune, kan man dykke med havskildpadder og se masser af fisk. Denne lagune strækker sig igennem en stor del af feriestedet, lige fra Stillehavet og til hovedindgangen af hotellet.

Disneylandet i paradis...
Waikoloa Village er derfor Disney Land i Paradisets Have. Skønt feriebyen var en af de dyreste i verden at bygge, vil de fleste have råd til at bo her, da der er udmærket valuta for pengene.
Vi vil mest anbefale stedet til familier, men man kan sagtens have en romantisk oplevelse som par også, fordi det er så stort. Mange restauranter og pool-områder er nemlig fredelige og mest for voksne.
Ud over den store lagune med adgang til Stillehavet er der et kæmpe pool-område med et utal af vandrutsjebaner.

Nyttig information

Faciliteter:
Delfinsvømning, gratis udlån af snorkleudstyr, 2 golf baner, et utal af restauranter, shopping centre og næsten alle de aktiviteter man kan ønske sig.

Pool
Ja, to store, der er opvarmet, en med vandrutschebane og en med jacuzzi.

Afstande:  
- 30 km til lufthavnen Kona

Pris:
Fra 180 USD pr. vær. pr. nat

Adresse:
Hilton Waikola Village
69-425 Waikoloa Beach Drive, Waikoloa, HI,  Big Island
Hawaii

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove