Miami-shopping-guide


 
Bedste shopping Miami 

Lincoln Road - shooping gade
» Den populære shoppinggade
ligger ved Collins Avenue nummer 1700 i gåafstand fra Ocean Drive Art Déco-området. Her finder du alt i tøj, sko, elektronik og restauranter. Et must for alle med et godt shopping gen.
Ocean Drive
» Her kan du shoppe langs strandpromenaden til Miami Beach hvide sandstrande.

Washington Avenue og Collins Avenue 
» To gode shopping-gader, som vi vil betragte som et absolut must. Gaderne ligger helt centralt i Miami South Beach, så de er svære at undgå.

Saw Grass Mills (Fort Lauderdale)
12801 W Sunrise Blvd
Fort Lauderdale, FL 33323
Bemærk - 20 km nord for Miami Beach

» Det bedste og største outlet i Florida er Saw Grass Mills. Et ca. 3 km langt shopping-center. Spar op til 75% på mærkevarer som GAP, Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren, Donna Karen og mange andre kendte mærker. Sidst vi besøgte Saw Grass Mills (Fort Lauderdale) brugte vi ca. 6 timer på shopping, det skal dog lige siges at det var inkl. 30 minutter frokostpause. Det var i december måned, så vi fik købt julegaver til hele familien, og bagefter tog vi på stranden i Miami og slappede af. Så her vil selv den kræsne power shopper blive tilfredsstillet. Sæt minimum en halv til en hel dag af, og start tidligt. Dette outlet ligger kun ca. 20 minutters kørsel nord for Miami.

 
Nyttig information

» Rejseperiode og klima
Vi anbefaler at rejse til Florida hele året, grundet det varme klima. Gennemsnits temperaturen er ca. 25 grader i Miami Beach området. I Det nordlige Florida ved Orlando, kan det blive helt ned til minus grader i visse perioder. Derfor spørg Nick og få gratis rådgivning om hvor du skal bo i Florida og hvornår du skal rejse.

Afstande fra Miami:
Fort Lauderdale, 20 km
Orlando, 380 km 
Marco Island, 165 km
Key West, 250 km 
Key Largo, 100 km

 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove