Kona_Village_hotel_hawaii
 
 

Kona Village Big Island Hawaii   

» Bo i din private polynesiske hytte ned til vandet og få barfodsluksus som ikke overgås andre steder på Hawaii. Min kæreste talte 22 havskildpadder i resortes private lagune ved sidste besøg...

Nick's karakter: 5 stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Da vi tjekkede ind på Kona Village, blev vi modtaget med blomsterkranse bundet af orkideer, og vi blev personligt introduceret til dette paradis, mens vi drak et glas frisk juice. Herefter blev vi kørt til vores private bungalow ved stranden med privat jacuzzi på terrassen...

Kona Village er unikt:
Det er det eneste sted på hele Hawaii, hvor man bor i bungalows ned til stranden. Prisniveauet er da også derefter. Stedet er alle pengene værd, og I behøver jo ikke blive her 14 dage! Vi boede der fire nætter, og det var en investering for livet.
Minimum 2 nætter anbefales.

Privat lagune med havskildpadder
Der er flere strandområder og laguner, hvor man kan nyde livet og stilheden ved det krystalklare, stille hav. Havet omkring Kona Village er en marin naturpark og dermed fredet. Det gør Kona Village til et af de bedste snorkelområder med velbevarede koraller og rigt dyreliv. Om eftermiddagen kommer havskildpadderne op på stranden, trætte efter at have spist grønne alger hele dagen. I kan ikke undgå at møde disse fredelige skildpadder, når I snorkler. En af dagene talte min kæreste 22 havskildpadder på vores private strand! Vi havde rigtig mange fantastiske snorkeloplevelser! Vi så fx et ”vaskeri” for grønne skildpadder, som blev rengjort af koralfisk i flotte farver. Kona Villages filosofi er at være et sted, hvor par kan slappe af og samle kræfter.

Mobil telefon banlyst
Det er ikke tilladt at tale i mobiltelefon på hotellets fællesområder, at bruge computer, og der er hverken telefon eller tv på værelserne.Vi anbefaler, at I bestiller halv- eller helpension på hotellet. Alle måltider serveres i hotellets to restauranter beliggende direkte ved stranden med flot udsigt. Udendørs om aftenen er der ikke elektrisk lys, men udelukkende lys fra fakler.

Er du romantisk?
Så er den romantiske stemning i top! Kvaliteten på mad og vin er høj. Og efter en god middag sad vi i måneskinnet på strandkanten og så de store, sorte rokker (Mantra Rays), som kommer helt ind på det lave vand for at spise plankton. Hotellet har den bedste Luau (traditionel hawaiiansk grillaften) på Big Island i flotte omgivelser. Kona Village kan vi anbefale til romantiske par og livsnydere. 

Nyttig information

Faciliteter:
Fitnesscenter, gratis snorkeludstyr, kajak, tennis mv., windsurfing 

Restauranter:
Ja, 2  dejlige restauranter.

Pool
Ja, privat, kun for resortet

Afstande:  
- 15 km til Kona by
- 10 km til Kona Lufthavn.

Pris:
Kontakt os for priser

Adresse:
Kona Village Resort
Big Island, Hawaii
 
 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove