Restaurant-west-vancouver


Restaurant tips Vancouver 


» Vi har virkelig nydt at lave disse restaurant tips til jer. Der findes mange mange gode restauranter i Vancouver, se vores personlige favoritter her:

Listle Hotel
1300 Robson Street

» 
Dette boutique hotel har en af den bedste og hyggeligste restauranter med fornuftige priser. Hver aften spiller et jazzband, som gør stemningen rigtig god. Vi fik 3 retter mad sidste gang for ca. 55 CAD inkl. vin. Canada har meget favorable priser, og man sparer typisk ca. 20% på regningen i sammenlignet med Danmark.


West restaurant
2881 Granville Street

» Har vundet pris som bedste restaurant af Vancouver Magazine 4 år i træk. Lokal mad og fantastisk vin. Prisniveauet er højt fra ca. 160 kr. for hovedretter.


Zin Lounge - god til cocktails
1277 Robson Street

»Her fås rigtig lækker mad og alle former for cocktails, og så ligger den lige over for Listle Hotel. Efter en god middag er der rigtig hyggeligt i loungen, hvor der serveres de bedste cocktails i byen.


Salt Tasting Room
46 Water Street 

» Kan virkelig anbefales for en anderledes oplevelse. Her får du en små forskellige specialiteter af ost, kød og krydderier. Få tjeneren til at anbefale vinen til den mad i vælger, de ramte helt plet hos os. Rigtig lækker sammensætning. Det er ikke et sted hvor man får aftensmad, vi anbefaler jer at tage forbi og dele en platte og få et glas vin, inden i tager ud og spiser. 


Chambar
568 Beatty Street

» En belgisk restaurant med rigtig god atmosfære. Deres mad er virkelig lækker, vi kan anbefale deres muslinger. Prøv også deres gode udvalg af belgiske øl, eller en cocktail. Vi fik en lækker forfriskende cocktail efter maden. Husk at reservere bord, da stedet er populært og hurtigt bliver fuldt optaget.

Nyttig information

» Klima
Du kan rejse til Canada hele året.
Varmeste periode og bedste vejr  juni-sept.
Koldeste periode er vinter dec-mar.

Billigste priser finder du udenfor højsæsonen juli-aug. Det er vigtigt at vælge den rigtige rejseperiode for at få sine ønsker om pris, rute, vejr og rejseoplevelser indfriet. 

Vil du vide mere?
Kontakt Nick i dag og få professionel hjælp til planlægning af din næste drømmerejse.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove