Clearwater-nationalpark-sort-Bjrn


Well’s Gray nationalpark 

» Parkens 40 vandfald og masser af bjørne gør Well's Gray nationalpark til et must for alle på kør-selv-ferie i Canada. Det højeste af vandfaldene er Helmcken Falls på hele 142 meter eller fire gange højere end Niagra Falls!

Well’s Gray nationalpark dækker et område på 760.000 ha. Til sammenligning har Knuthenborg Safaripark kun ca. 800 ha, så den er "lidt" større :)
Byen Clearwater ligger lige ved hovedindgangen til parken (den sydlige del) og er derfor den perfekte base til overnatning. Vi anbefaler mindst to overnatninger og tre dage her, for der er så mange oplevelser.
I parken kan man vandre til vandfald, køre i egen bil rundt på bjørnesafari, fiske, sejle i kano og meget andet. Udflugter køres i egen bil eller bestilles på hotellet, hvor man bor.

Rejsetip- se Helmcken Falls:
Kør ad Clearwater Valley Road ca. 40 km til Helmcken Falls. Fra parkeringspladsen skal du kun gå få minutter til det smukke 142 meter høje vandfald. Mest vand i foråret, når sneen smelter i maj-juni.

Hotel:
For bedste oplevelse af parken, skal man bo på hotel i/ved Clearwater by, som ligger lige ved hovedindgangen til Well's gray nat. park.
Nyttig information

» Klima
Du kan rejse til Canada hele året.
Varmeste periode og bedste vejr  juni-sept.
Koldeste periode er vinter dec-mar.
Billigste priser finder du udenfor højsæsonen juli-aug. Det er vigtigt at vælge den rigtige rejseperiode for at få sine ønsker om pris, rute, vejr og rejseoplevelser indfriet. 

Vil du vide mere?
Kontakt Nick i dag og få professionel hjælp til planlægning af din næste drømmerejse.

Afstande fra Clearwater til:
Jasper, 317 km
Whistler, 460 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove