Big-Island-Udflugt-Akaka_Falls-130-meter

1 dags udflugt i lejebil
"Best of Big island" 

» Den ultimative kør selv udflugt, hvor du oplever det bedste Big Island har at byde på. Turen afgår fra byen Hilo - Kona. Undervejs oplever du Botaniske haver, kæmpe vandfald og den smukke Waipi'o Valley.

Start turen fra byen Hilo:

1. stop - Macadamia Nut Factory
Outlet
12 km syd for Hilo ligger en farm, der producerer de populære nødder. Her er der mulighed for en selvguidet tur rundt på fabrikken. I butikken kan I få op til 50% rabat på de forskellige chokolader og nødder, som normalt er meget dyre. Køb gaverne til familien her!
2. Rainbow Falls – Kør tilbage mod Hilo igen ad samme vej. For at opleve Rainbow Falls med regnbue og få de bedste fotos, skal I være der omkring kl. 9.
Ved Rainbow Falls kan I forsætte videre op ad stien forbi vandfaldet for at se et kæmpe Banyantræ – det er absolut et besøg værd!
3. Hawaii Tropical Gardens – Kun 18 km herfra ad Highway 19 nordpå. På vej til Tropical Gardens skal I dreje til højre ad en 4 Mile Scenic Route. Det er en af de gamle veje, som fører jer igennem en tropisk regnskov. Turen minder lidt om Mauis smukke kyst ad Hana Road.
Hawaii Tropical Gardens er en lille bid af Paradisets Have, en frodig regnskov med vandfald, blomster og papegøjer. Sidst, vi var her, var min kæreste ved at blive ramt af et kæmpe palmeblad, som faldt ned, men vi slap med chokket og har kun gode minder fra Paradisets Have.
4. Akaka Falls – Et 130 meter dybt vandfald – Kør videre nordpå af Scenic Route, indtil I kommer til Highway 19 igen, og drej så til højre. Efter kun ca. 5 km kommer I til dette superflotte og larmende vandfald. Hvis I kan være ved vandfaldet omkring 10.30-11.00 vil der ofte være en stor regnbue, som gør billederne endnu mere autentiske!
5. Train Museum fortæller historien om, hvorfor Sugar Cane-togene ikke mere kører på Big Island. Museet ligger kun ca. 12 km længere nordpå ad Highway 19. Der er gratis adgang.
6. Waipi’o Lookout er den næste store seværdighed på turen ca. 30 km længere nordpå ad Highway H19.
Det er et af de smukkeste udsigtspunkter på hele øen. Man kan også gå ned i Waipi’o Valley, men det er ekstremt stejlt. Turen er ca. 4 km tur/retur, og det tog os ca. 45 minutter at gå ned og ca. 60 minutter at gå op. Hvis I har et par liter vand med og giver jer god tid, er det ikke noget problem. Det var helt klart en af vores smukkeste gåture trods turen op igen. Har I en 4-hjulstrækker, kan I køre ned i dalen.
Nede i dalen kan I gå til højre mod vandet eller til venstre ind i dalen, hvor de ca. 55 lokale indbyggere bor. Vi anbefaler, at I går til højre mod vandet for at tage dukkert, men læg så yderligere en time til hjemturen efter jeres tidsplan.
Mod Waimea - Fra Waipi’o går turen nu til byen Waimea ca. 20 km væk. Hvis I er sultne kan I spise her på vores favoritrestaurant, Merriman’s. Der er også mange andre gode steder. Eller I kan vente med at spise til I kommer retur på hotellet.

Rejsetips:
• Husk et godt kort over øen, så I ikke går glip af noget undervejs. Det fås på hotellet eller tankstationerne.
• Husk ca. 2 liter vand pr. person plus diverse snacks.

Afstande:
Hilo – Kona by ca. 120 km
Nyttig information

» Klima
Du kan rejse til Hawaii hele året.
Året rundt er gennemsnits-temperaturen ca. 25 grader.
Hawaii er dermed den perfekte destination til badeferie, bryllupsrejser og familieferier.

Bemærk!
Det er meget vigtigt at planlægge sin rejse til Hawaii godt,
grundet næsten alle klimazoner findes.
Fx på Big Island er den sydlige del af øen altid meget solrig, medens
det stort set altid falder regn nordpå ved Hilo, hvor der er tropisk klima.

Vil du vide mere?
Kontakt Nick i dag og få professionel hjælp til planlægning af din næste Hawaii rejse.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove