middle_beach_lodge-2

Middle Beach Lodge 
Vancouver Island 

» Vi spiste den bedste grillede laks, som de lige havde fanget i vandet udenfor hotellet. Inden laksen mødtes vi til vin og snack i den åbne pejsestue. Her bor du i romantiske omgivelser dybt inde i skoven, ved strand og klipper!

Nick's karakter: 4 stjerner
(atmosfæren får 5 stjerner) 

Nick's hoteloplevelse:
Middle Beach Lodge er et af de absolut bedste og mest charmende hoteller, vi nogensinde har besøgt! Langt ude i den canadiske skov finder du tømmerhytter i de perfekte omgivelser for bryllupsrejsende eller romantiske par, som vil have en rejse ud over det sædvanlige. Børnefamilier er også velkomne.

"Kun for voksne og par" lodgen
Vælg værelser i bygningen Adult Only, hvis du fx er på bryllupsrejse eller vil have fuldstændig ro. Her må der ikke komme børnefamilier.

Lounge og restaurant
Hovedbygningen er en rigtig canadisk tømmerhytte med en terrasse, hvor man kan nyde solnedgangen i fantastiske omgivelser. Restauranten i hovedbygningen serverer Canadas bedste grillede laks. Inden middagen mødes man i loungen, hvor der er tændt op i pejsen, og lidt vin og snacks kan nydes.

Du bor ikke mere autendisk
Kombinationen strand, klipper og skov hvor der også er bjørne, gør opholdet så autentisk, at man ikke vil hjem igen. Det eneste negative, vi kan sige om dette hotel, er at det kan være svært at for plads, specielt i weekenderne. Derfor skal I vælge at bo her på hverdage, hvor det er billigst og lettest at få plads.
Hvis I booker jeres rundrejse igennem en Nick, bliver der naturligvis taget højde for billigste ankomstdage og plads.

Bjørne og hvaler...
Middle Beach Lodge er den perfekte base for udflugter såsom bjørnesafari, hvalsafari, sejlture til naturlige varme kilder, surfing og meget meget mere.
Værelserne
Rundt om hovedbygningen ligger små hytter bygget i canadisk tømmer, meget rustikke og med charmende indretning. Nogle med pejs og havudsigt andre med skovudsigt.
Sammen med Rimrock i Banff nationalpark er Middle Beach Lodge vores to hotelfavoritter i Canada! Værelser skal bestilles i god tid, og husk at bestille mindst to overnatninger og tre dage, for du vil ikke tilgive dig selv for kun at have booket én overnatning på dette fantastiske sted!

Nyttig information

Faciliteter:
Restaurant, strand 50 meter, bjørnesafari, lounge, regnfrakker og paraply!

Pool:
Nej, men strand

Afstande:  
10 minutter i bil fra Tofino by, hvorfra hval- og bjørnesafarierme afgår

Antal værelser: 
83

Pris:
Fra 150 CAD pr. nat pr. værelse

Adresse:
Middle Beach Lodge
400 Mackenzie Beach Road,
Tofino, BC
Tlf.: (250) 725-2900
www.middlebeach.com

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove