royal_kona_resort_big_island


Royal Kona Hawaii 

» Hyggeligt hotel med pool og lille privat lagnune med strand stole. Royal Kona er det bedste 3 stjernede hotel til prisen og husk at bestille deres dejlige morgenmad med i prisen...

Nick's karakter: 3+ stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Vi har selv boet her og det er et fantastisk og superhyggeligt hotel ved Kona by. De fleste luftfotos er ikke retfærdige mod dette hotels ellers meget hyggelige atmosfære. Faktisk er det en af vores hotelfavoritter på øen.

Hyggelig Lagune
Lille, hyggelig pool med børneområde. Dejlig lagune med sandområde, hvor man kan snorkle og se fisk. Ved lagunen er der kun ca. seks solsenge, så kom tidligt, hvis I vil have en plads her.
Hotellet ligger perfekt for at udforske Big Islands mange store seværdigheder.

Restauranterne
Der er masser af gode restauranter i byen inden for gåafstand fra hotellet. Kun 100 meter fra hotellet ligger vores egen favorit, Huggos, med huladans og live musik om aftenen, suveræn god mad og dejlig havudsigt.

Morgenbuffet
Hotellets morgenbuffet er rigtig lækker med alt slags frugt. Morgenmad kan også anbefales både på Huggos. Vi hentede morgenmad på den lokale kaffebar en dag, og indtog den på vores private balkon med havudsigt. Det naturligvis den billigste løsning. Der er gratis kaffemaskine på værelset.

Autendisk Hawaiiansk Grillaften
To gange om ugen afholdes den traditionelle Luau grillaften, som vi anbefaler. Hotellets egen restaurant er også rigtig hyggelig til aftensmad. Når de om aftenen tænder faklerne ved restauranten er romantikken svær at undgå...

Værelserne
Der findes værelser med Garden View, Partial Ocean View, Ocean View eller Ocean Front. Vi anbefaler minimum at man har delvis havudsigt (Partial Ocean View), men i hvalsæsonen (december til april) bør I booke Ocean View-værelser. Her er der nemlig stor sandsynlighed for at spotte hvaler fra egen balkon.

Nyttig information

Faciliteter:
Rejsebureau på hotellet, som kan booke alle udflugter og ture samt en rigtig god romantisk restaurant 

Pool
Ja, lille pool med børneområde og lille lagune

Afstande:  
- kun 5 km til lufthavnen Kona

Pris:
Fra 150 USD pr. vær. pr. nat
Inkl. morgenmad som er super lækker!

Adresse:
Royal Kona Resort
75-5852 Alii Drive 100
Kailua Kona
Big Island, Hawaii

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove