cosmopolitan_hotel_new_york

Cosmopolitan Hotel New York 

» Best Value for Money i New York i den trestjernede kategori. Cosmopolitan Hotel har perfekt beliggenhed i gåafstand dejlige restauranter i det trendy Greenwich Village og Tribeca. God base til dem som vil bo centralt.

Nick's karakter: 3 stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Med metroen lige ved hånden, er Cosmopolitan Hotel den perfekte base for at udforske New York, uden at betale for meget for overnatningen. Efter en god lang dag med sightseeing kan du spise lokalt i Greenwich Village eller Tribeca området lige ved hotellet. Så undgår du alle turist restauranterne på Manhatten.
Servicen på hotellet er effektiv og god.
Husk at du ikke får meget for pengene i New York, de ved hvad de skal tage for hotellerne, men målt på central beliggenhed, standard og prisniveau er Cosmopolitan hotel bedst i sin klasse.

Vigtig information om værelserne:
For bedste oplevelse af Cosmopolitan Hotel skal man ikke bestille deres dobbeltværelser (billigste kategori). De er nemlig meget små. Vi plejer at bo i de mere rummelige værelser med to dobbeltsenge (Two Double Beds), der kun koster 30 USD mere pr. værelse pr. nat. De almindelige dobbeltværelser kan gå, hvis man kun har en enkelt eller to overnatninger, men for tre nætter eller mere i New York anbefaler vi varmt Two Double Beds. Nu er I advaret!

Nyttig information

Faciliteter:
Starbucks, café, Barber Shop, gratis WiFi

Restauranter:
Cafe

Pool:
Nej

Afstande:  
- 0 meter til Tribeca,
- 100 meter til nærmeste metro

Pris:
Fra 150 USD pr. nat pr. værelse

Hotel adresse:
Cosmopolitan Hotel – Tribeca
95 West Broadway
New York, NY 10007
Tlf.: (212) 566-1900

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove