Best_western_tucan_inn


 

Hotel Zoe San francisco

» Boutique-hotel i engelsk stil i hjertet af Fisherman’s Wharf. Snup en kop te eller gratis kage i pejsestuen efter en lang dag med gode opelvelser. (hotellet hed tidligere Tuscan Inn, men er blevet rennoveret og har fået nye ejere i 2017)

Nick's karakter: 3+ stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Allerede ved check ind oplever du den hyggelige atmosfære. I loungen ved receptionen kan du sidde i dejlige bløde sofaer foran den åbne pejs. Drik gratis te, kaffe og spis lidt kage medens du planlægger at udforske San Francisco.
Vi har kun givet hotellet tre stjerner, men det er fordi der ikke er så mange faciliteter, men atmosfære og beliggenhed kan let få fire til fem stjerner. Det vigtigt at I som gæster også bliver overrasket positivt.

Værelserne:
Standard værelserne er forholdvis små syntes jeg ikke at det gør mig noget, Men meget rart at vide på forhånd at man ikke vælter sig i plads, hvis man tager billigste værelse.

Super service
Sidst vi besøgte Zoe Hotel var vores lejebil punkteret. Personalet i receptionen hjalp os med at ringe til Hertz, så vi let fik en ny bil. Så servicen på hotellet fejler bestemt ikke noget.

Bedst egnet til:
Hotel Zoe egner sig bedst til par, der vil have romantiske omgivelser og bedste beliggenhed. Men familier er også velkommen.

 
 
Nyttig information

Faciliteter:
Videospil, restaurant, parkering mod gebyr

Pool:
nej

Afstande:  
- 0 m til Fisherman’s Wharf
- 200 m til færgeterminal med både til Alcatraz, sporvogn tæt på hotellet
 
Antal værelser:
221

Pris:
Fra 130 USD pr. nat pr. værelse

Adresse:
Best Western Tuscan Inn
425 Northpoint Street
94133 San Francisco
Tlf.: (415) 561-1100

 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove