Marco-Island-Catamaran-udflugt


 

Marco Beach Ocean Resort  

» Det mest eksklusive hotel på Marco Island. Her bor du i private luksus lejligheder på en hvid sandstrand. Perfekt til romantisk par eller bryllupsrejsende. Billedet er fra en Catamaran tur vi tog ud fra hotellets bounty strand...

Nick's karakter: 5 stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Luksuslejligheder beliggende på stranden. Det mest elegante og hyggelige lejlighedshotel på Marco Island. Marco Beach Resort ligger ved siden af Marriott Hotel, og stemningen her er mere fredelig og elegantere end på selve Marriott.

Eksklusivt, men meget billigt
Selv om Marco Island er en af de bedste og mest eksklusive øer i USA, er prisniveauet her forbavsende lavt. Det er også derfor, vi har valgt Marco Island som vores foretrukne destination i Florida, når det gælder badeferie.

Gourmet og romantik
Marco Island ligger i den Mexicanske Golf i det caribiske øhav.
Blandt restauranterne kan nævnes en Beach Front Bar og grill, som er vores foretrukne sted til frokost med superlækker mad. Den italienske gourmet-restaurant Sale e Pepe serverer herlig mad om aftenen på terrassen (husk at bestille bord!), hvorfra solnedgangen er fantastisk. The Saletta er en anden restaurant, der serverer mere casual mad af høj standard.

Værelserne
Vælg mellem One Bedroom eller Two Bedroom suiter. One Bedroom suiten er meget elegante indrettet med stue og separat soveværelse.
Faciliteter: Beach Front Bar & Grill, gourmet-restaurant, lounge, poolside-bar

Bedst egnet til:
Hotellet egner sig godt til bryllupsrejsende og romantiske par, der vil have rolige og elegante omgivelser til fornuftige priser. Familier er også velkomne her, men til familier vil vi hellere anbefale Hilton eller Marriott, der begge er skræddersyet til familier. Poolområderne her er meget bedre til familier med børn.

 
 
Nyttig information

Faciliteter:
Beach Front Bar & Grill,
gourmet-restaurant, lounge, poolside-bar, romantisk italiensk restaurant ved vandet.

Pool:
Ja

Afstande:  
- 0 m til strand
- 2,5 km til centrum
- 30 km Everglades
- 170 km Miami Lufthavn

Antal værelser:
98

Pris:
Fra 190 USD pr. nat pr. værelse

Adresse:
Marco Beach Ocean Resort
480 S. Collier Boulevard
Marco Island
Tlf.: (239) 393-1400

 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove