hilton_marco_island


Marco Island Hilton  

» Vores kunders favorit. Beliggende på hvid koralsandstrand er dette luksus-resort perfekt til familier med børn. Hotellerne på Marco Island er af meget høj standard og priserne er yderst fornuftige.

Nick's karakter: 4 stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Hilton er i samme hotelkategori som Marriott Marco Island, som vi også har skrevet om. Begge hoteller et rigtig lækre. Hilton har mange specielle tilbud og er ofte lidt billigere end Marriott.

Værelserne
De fleste værelser har en 5 stjernet udsigt over bounty stranden som hotellet ligger på. Bestil havudsigt eller minimum delvis havudsigt. Kontakt Nick for flere informationer.

Hvorfor Marco Island?
Mange rejsende vælger Fort Myers, Miami Beach, Fort Lauderdale som destination for badeferien, men på Marco Island er strandene bedre, omgivelserne roligere, restauranterne bedre, og man får meget mere valuta for pengene.

Se Krokodiller og sejl i sumpbåde
Man er tæt på nationalparken The Everglades, hvor man kan sejle i sumpområdet og se krokodiller, vaskebjørne og slanger. Man kan sejle til Key West, shoppe og meget andet.
Har I tre til syv dage til en badeferie et sted i Florida til at slappe af på stranden, vil vi anbefale jer Marco Island. Garanti for en god oplevelse i et eksklusivt, eksotisk og mindre turistet område af Florida.

Nyttig information

Faciliteter:
Jacuzzi, restauranter, tennisbaner, lounge, fitness, vandsport

Pool:
Ja

Afstande:  
- 0 m til strand
- 2,5 km til centrum
- 30 km Everglades
- 170 km Miami Lufthavn

Antal værelser:
235

Pris:
Fra 150 USD pr. nat pr. værelse

Adresse:
Marco Island Hilton
560 South Collier Boulevard
Marco Island
Tlf.: (239) 394-5000

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove