Sanibel_Sunset_Beach_Resort


Sanibel Sunset Beach Resort 

» Få fuldstændigt ro på din ferie, tag på Sunset Beach resort. Det er det ferie handler om. På paradisøen Sanibel kan du slappe af helt væk fra turismen

Nick's karakter: 3+ stjerner

Nick's hoteloplevelse:
Velkommen til dit eget lille paradis beliggende på stranden. Sanibel Island nås via en bro nord for Fort Myers. Meget af denne ø er fredet område, og der er få hoteller. Man kan sige, at Sanibel Island er modsætningen til Fort Myers hektiske hoteljungle.

Burde have haft 4 stjerner?
Vi har brugt hotellet i flere år, mest til romantisk parferie og bryllupsrejser. Hotellet er meget populært og flere personer vender tilbage. Hotellet har kun tre stjerner, men det skyldes, at der ikke er så mange faciliteter her. Men værelserne er af høj standard og grundet de smukke rolige omgivelser, virker hotellet meget eksklusivt. For stemningen og den hvide koralsandstrand har hotellet fortjent fire stjerner. Værelserne er nyrenoverede med fladskærms-tv.

Der er fred og ro i paradis
Der sker ikke meget på Sanibel Island, men naturen og strandene er fantastiske og meget bedre end på Fort Myers Beach. Hotellet egner sig bedst til romantiske par, som vil bo billigt i paradis. Familier med børn vil kede sig…
På Sanibel Island er det populært at samle smukke muslingeskaller, besøge nationalparkerne og opleve det rige dyreliv med krokodiller, fugle mv.

» Brug for hjælp?
» Bestil hotel her!

Nyttig information

Faciliteter:
Gratis morgenmad, gratis Internet, gratis cykler

Pool:
Ja

Afstande:  
- 25 km til Fort Myers centrum

Antal værelser:
 
Pris:
Fra 190 USD pr. nat pr. værelse

Adresse:
Sanibel Sunset Beach Resort
3287 W. Gulf Drive
Sanibel Island, FL 33957

» Brug for hjælp?
» Bestil hotel her!

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove