Rejsebrev Hawaii fra fam. Mortensen

I april 2011 realiserede vi en gammel drøm om at rejse til Hawaii. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi var henholdsvis på Maui og Oahu (Honolulo) i alt 12 dage (for kort tid set i bakspejlet i forhold til den lange rejsetid).

» Hawaii er lige så fantastisk naturmæssigt med bounty strande mv. som reklamerne viser. Det var en uforglemmelig oplevelse, at sanse alverdens blomsterdufte, der slog os i møde, da vi steg ud af flyveren på Maui, og hvilket syn af Hibiscus og Bourgonvilla som hække (det er godt nok noget andet end vores små ”forkølede” potteplanter).
Hvis det er muligt
og rette tidspunkt, er det en uforglemmelig oplevelse at tage på en af de arrangerede sejlture, og se pukkelhvaler. Vi så fx  en hval med unge helt tæt på skibets side. De er godt nok flotte og store!
Det vi dog synes var mest fantastisk, og som vi stadigvæk tænker tilbage på med glæde, var befolkningen. Vi har rejst meget, men aldrig oplevet så venlige, hjælpsomme, afslappede og nærværende mennesker. Vi følte os simpelthen så velkomne og godt tilpas, uanset hvor vi bevægede os på Hawaii. Alene af den grund vil vi gerne tilbage.

» Rejsen forløb helt perfekt,
og alt klappede og  fungerede lige fra flyvninger indenrigs- og udenrigs, leje af bil og de anbefalede hoteller.  Vi boede på Maui på ”Hale Pau Hana”- et perfekt resort med udsigt over Stillehavet, og I Honolulo på ” Aqua Bamboo”. Absolut også et dejligt og meget central hotel.

Så alt i alt fik vi til fulde det, vi havde betalt for ved, at lave aftale med Nick. Vi kan derfor på det varmeste anbefale andre, der skal rejse til Hawaii, at lade Nick`sAmerika arrangere rejsen.


Venlig hilsen

Familien Mortensen, Viborg

Se aktuelle tilbud på Hawaii rejser og få gratis rejsetips klik her

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove