Bryllup på Maui, Martin & Pauline, 2011

Hej Nick,
Hermed et par ord om vores fantastiske tur til de to øer Oahu og Maui i anledningen af vores bryllup. Det hele startede ud fra en skør idé om, at vores bryllup ikke skulle finde sted efter de traditionelle rammer. Denne idé udviklede sig til at drømmebrylluppet, da måtte skulle finde sted på Hawaii. Uden at vide meget om noget, tog vi kontakt til Nicks America, og derfra var det ikke svært at få arrangeret den perfekte tur.

bryllupsrejse_kys_350X236

Turen forløb således, at vi skulle starte med tre nætter på Oahu og derefter et ø-hop ti Maui hvor vi skulle bo i 7 nætter på Hale Pau Hana og hvor brylluppet også skulle finde sted.
Vi blev mødt af en skøn temperatur selvom klokken var 5 om morgenen, og da blomsterkransen lå fint om halsen var vi klar til at indtage Hawaii.
Honolulu by er et helt sikkert et besøg værd i sig selv. Atmosfæren omkring Wakiki Beach er ubeskrivelig, og dette liv som møder én på vej ned mod stranden er helt fantastisk og skal opleves én gang i livet. Vi nød vores ophold på Oahu, og på Aqua Bamboo, som er et hotel der kan anbefales, hvis man ønsker den helt afslappede stemning midt i Honolulu by. Vi nåede selvfølgelig også forbi Pearl Habour, men alt i alt var det for kort tid med tre nætter, da vi ikke følte at vi nåede at se noget af selve øen.

Næste stop på turen var Maui. Vores hotel resort Hale Pau Hana kan kun anbefales til alle. Vi blev modtaget med et stort smil, og de småting der var under rejsen var de meget hjælpsomme med i receptionen. Derudover oser hotellet af god stemning og især om aftenen, hvor der er mulighed for at bruge de store grills, der er sat op på området, er der et liv af glade gæster, som bare hygger sig.

Big Beach på Maui:
Strand_Maui

Maui er en fantastisk ø, da den rummer noget for en hver. Vi var ti personer af sted sammen, og derfor var det fantastisk, at der netop er mulighed for ét hav af aktiviteter, samtidig med at der er plads til ren afslapning på den skønne strand der ligger lige foran hotellet. Vi havde to biler på øen, hvilket helt sikkert er et krav for at komme ud og se noget af øen. Vi startede ud med turen til Hana, som vi var blevet anbefalet. Det var en smuk tur, men også meget lang, og derfor kunne man i stedet gøre et stop på turen, eksempelvis ved et af vandfaldene og gå en tur i regnskoven, i stedet for at køre hele turen til Hana.
Derudover kan det bare anbefales at køre nogle ture på øen, korte og lange, da der alle steder er en fantastisk udsigt. Dette gælder selvfølgelig også fra havs, og hvis man er til snorkling/dykning er der et hav af ture, som kan tage Jer helt tæt på de store havskildpadder.

Når alt det er sagt synes vi jo at Maui er en fantastisk ø, da vores bryllup fandt sted her. Hjemmefra havde vi aftalt med Nick at vi skulle mødes med en bryllupsarrangør, som ville hjælpe os med at få de sidste ting på plads inden selve dagen. Derfor kontaktede vi Tracy, da vi kom til Maui og hun stillede glad og dagen efter, til alle vores spørgsmål. Derudover kørte hun med os til vielseskontoret, hvor de formelle papir blev underskrevet. Det eneste der var tilbage nu var selve vielsen, hvor den skulle finde sted, og hvor vi ville holde bryllupsmiddagen. Her var Tracy igen hjælpsom og vi fik anbefalet flere steder. Derudover havde Nick foreslået nogle spisesteder hjemmefra. Derfor kørte vi to dage inden brylluppet ud og besøgte de forskellige steder, hvor vielsen kunne finde sted, og nogle af de restauranter, der var blevet anbefalet. Tænk sig, at det skulle kunne være så let at træffe disse beslutninger to dage inden brylluppet, men det er det på Maui, for her findes ikke problemer, kun løsninger.

Bryllupsrejse_frederiksen

Vi endte med på selve dagen at ringe til Tracy og informere hende, at vi ønskede at brylluppet skulle finde sted på stranden foran Hale Pau Hana, det var den strand vi syntes bedst om. 
Vi blev viet i bare tæer og helt uformelt på denne strand, mens solen gik ned og det var alt hvad vi havde drømt om.  Bryllupsmiddagen fandt sted på Restaurant Gannon’s, som kan anbefales meget varmt til alle, som gerne vil forkæle sig en aften på Maui. Maden var skøn, udsigt smuk og tjenere og kokke helt fantastiske.

Alt i alt kan vi kun varmt anbefale et besøg på Hawaii, og skulle drømmen om et bryllup være til stede, så kan det også kun anbefales af hele vort hjerte.

Tak for en uforglemmelig skøn rejse Nick. Ja, faktisk har dette været verdens bedste ferie!

Martin og Pauline, Kbh S.


Se aktuelle tilbud på Hawaii rejser og få gratis rejsetips klik her

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove