Rejsebrev fra Dorthe rejse til Hawaii & San Francisco - juli 2011.
 
»
Vi har haft en god oplevelse af bestilling af rejsen hos Nicksamerika, vi havde nogle telefonsamtaler og korrespondance via mail med Nick og fik sammen lavet en fin tur. Der har været hurtig tilbagemelding både via telefon og mail. På turen havde vi nogle spørgsmål omkring flybilletter og det fik vi svar på hurtigt. Efter hjemkomsten har vi også skrevet lidt sammen – fint med hurtig tilbagemelding.

» Vi havde dage på Oahu, Maui og San Francisco. Når man rejser så langt skal man som minimum have 5 dage på den første ø, ellers får man ikke nok ud af det. Inden man får vendt rundt på dag og nat og får rejsen lidt ud af kroppen er der hurtigt gået et par dage. Vi snakkede med nogen som havde startet på Oahu – de havde set Pearl Harbor og stort set ikke andet – det er da ærgerligt. Jeg synes vores tur var fin. Hvis vi skal af sted en anden gang tror jeg vi tager et stop på vejen derover også – evt. New York eller en anden storby. Det var rart at få rejsen delt i to da vi skulle hjem.

» Vi kan anbefale at besøge Restaurant Tanaka of Tokyo i det lille indkøbscenter Kings Village ved Waikiki Beach. En positiv oplevelse, maden bliver tilberedt ved bordet hvor man sidder og kokken jonglerer med køkkenredskaber og laver et helt lille show mens han laver maden. Og ikke mindst – maden var perfekt, og ikke dyr.  Restauranterne findes flere steder så vi efterfølgende. På Oahu kan vi anbefale at besøge US Army Museum of Hawaii, 2131 Kalia Road, Honolulu – ikke langt fra Bamboo Spa hvor vi boede. Det er gratis at komme ind, man kan dog (det forventes) donere et beløb til Museet. Det er fint at se det før man tager til Pearl Harbor.

» Vi var også i Sea Life Park og svømme med delfiner. Dyrt men dejligt. Bestil i god tid. Vi kunne ikke få den tur vi gerne ville have og måtte ”nøjes” med en anden. Vi besøgte selvfølgelig også Pearl Habor – en stor oplevelse at være på stedet som man altid har hørt om. Og at stå på skibet på samme sted som fredsaftalen blev underskrevet.

» På Maui kørte vi en tur i bjergene, hvis man kan lide gedestier og hårnålesving er det den perfekte tur J Vi kørte fra Kihei mod Lahaina til Kahului og tilbage til Kihei. Vi kørte også til Twin Falls i Haiku – ikke imponerende vandfald men en fin tur.
Vi besøgte Haleakala Nationalpark og kørte til toppen af bjerget 10.000 fod. Man kunne mærke at luften var tynd og man blev forpustet. En fantastisk udsigt. Hvis vi kommer dertil igen vil vi få det til at passe med solop- eller nedgang. Og vi vil også køre turen til Hana road. Vi tog Haleakala i stedet for. Det er også fint at have noget til gode og af og til må man indgå kompromis’er for at få det hele til at gå op.

» Vi kom til San Francisco fredag aften og havde lørdag og søndag i byen. Lørdag gik med at shoppe og se lidt på byen og søndag købte vi en dagsbillet til en tur bus hvor man kan hoppe af og på som det passer en. Der er ca 18 stoppesteder på turen. Senere søndag var i ude at se Alcatraz. Vil man derud skal man låne et sæt høretelefoner derude, man får en guidet tur hvor tidligere fanger fortæller om stedet. En spændende oplevelse. Vi boede på Hotel Raddisson lige ud til Fisherman’s Wharf. Et spændende område i byen. SF er en spændende by og man kunne nemt bruge flere dage der.

Tak for en rigtig dejlig tur.
Mvh. Dorthe  

Se aktuelle tilbud på Hawaii rejser og få gratis rejsetips klik her

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove