Den Ultimative Oplevelse April, 2012 Tonny og Martin på Highway 1:

» Mandag d. 30/4 2012 tog min kammerat og jeg til USA for første gang i vores liv, det var en drøm der gik i opfyldelse, vi havde begge to snakket om at kommer derover og tog derfor kontakt til Nicksamerika.dk… og sagde at vi godt kunne tænke os at komme til USA og vi havde et budget der sagde ca.kr. 20.000. Et par dage efter ringede Nick os op og sagde at nu havde han strikket en fed tur sammen til os.


golde gate bridge

San Francisco "Vi cruisede i San Francisco's gader i vores Ford Mustang Convertible"
Vi landede i San Francisco om aftnen d. 30/4 og i Lufthavnen stod vores amerikanske drøm og ventede på os, 1 Ford Mustang cabriolet WOW sagde vi bare, det var kanon, vi kørte rundt uden gps, men fandt hurtigt frem til vores fantastiske hotel, Best Western Americana. Tæt på alt og midt i byen, vi fik vores værelse og gik derefter ned i den lokale drugstore og hentede nogle Budweiser, og tilbage til hotellet og sad og hyggede os og kunne ikke rigtigt forstå at nu var vi her sgu.
San Francisco er en utrolig dejlig by med en masse søde mennesker, overalt hvor vi kom hen blev vi modtaget med åbne arme, ALLE er søde og imødekommende i USA.
Vi var ude at køre i gaderne,cruisede rundt i vores Mustang og følte bare frihed, og smilede over hele hovedet over endelig at få vores drøm til at gå i opfyldelse…
Vi tog en sejltur ud til Golden Gate Bridge og rundede Alcatraz på tilbage vejen, det er en supertur hvor man så småt for set det hele…

spornvogn_sfo.jpg

Highway 1 - Big Sur og Santa Maria "totalt must do oplevelse"
Dagen efter gik turen så endelig ned ad Highway 1 langs stillehavskysten.. TOTAL MUST DO OPLEVELSE.. det var helt betagende og specielt Big Sur er utroligt smukt.. Vi oplevede Søkøer liggende på strandbredden, kørte langt oppe i bjergene og helt tæt på stranden, der var så mange indtryk på turen mod LA at vi mange gange sad helt stille og slet ikke kunne snakke sammen af bare beundring over den helt storslået natur vi oplevede.
Vi overnattede i en lille by der hed Santa Maria på Santa Maria Inn. Et vildt charmerende Hotel som Bla. John Wayne har boet på, samt en hel masse andre berømtheder. Fantastisk hotel med en masse charme og personlighed og fantastisk behandling.

Strand på 17 mile drive - en af de bedste i Californien:
17 miles drive

highway_1-2.jpg


Los Angeles
Dagen efter gik turen så til LA og det første vi så ved vores hotel i LA var selvfølgelig Hollywood skiltet, det var lige bag ved vores hotel i Hollywood, som lå ca. 10 min gang fra Hollywood Boulevard og ligesom de andre hoteller vi havde boet på, dejlig centralt til det meste..
Vi var på Rodeo Drive. Kørte rundt i Beverly Hills og kiggede på alle de store palæer, og var på Hooters om aftenen, gik ned til Chinese theater   og kiggede på Walk of fame.
Vi så Santa Monica Beach, det er nok den største strand jeg nogen sinde har set, var i Universal Studios,men så ikke det hele da det tager en hel dag at komme igennem det,så hvis man har tiden, så vil det helt sikkert være et besøg værd.

Walk of Fame - Hollywood:
hollywood_walkoffame.jpg

Las Vegas "vi boede midt på the strip på et kæmpe hotel"
Efter to fantastiske dage i LA, gik turen så det sidste stykke til Las Vegas, vi kørte mod ørkenen i 35 graders varme og det mest fantastiske vejr, turen derud er enorm betagende og jo tættere man kommer på Vegas jo mere neonlys ser man, og skal da love for at det man siger om Vegas passer… DER ER FULD FART PÅ 24/7.
Vi boede lige midt på the Strip i et kæmpe Hotel, men ALT og jeg mener ALT er kæmpe i Vegas,det er uden tvivl den by med mest gang i vi nogensinde har oplevet, var selvfølgelig på casino og også over på Cesær Palads og det er ENORMT.
Var ude i Stratophere Tower og prøvede de 3 forlystelser som de har på toppen i 320 meters højde… man SER alt deroppe fra, helt fantastisk sted, efter 2 vilde dage i Vegas så gik turen tilbage til LA og efter en overnatning så var det hjem til DK.

Billedet er taget fra Venetian hotel ud mod the strip hovedgaden:
las_vegas.jpg

New York New York hotellet Las Vegas:
new_york.jpg

Men alt i alt så var/er det den BEDSTE oplevelse vi nogensinde har haft og fik så meget smag for mere, og 1 ting er sikkert WE ARE COMMING BACK… og det er ikke mindst for den helt igennem sublime behandling og service vi fik da vi bestilte vores rejse igennem Nicks Amerika. Alt klappede over al forventning, og vi fik vores livs rejse… indtil videre

Tusind tak Nick for en fantastisk ubeskrivelig oplevelse som vi vil huske resten af vores dage og stadigvæk snakker om hver dag og hvor meget vi savner det og har snakket om vores næste tur, så på gensyn.

De varmeste anbefalinger til et fantastisk rejseselskab Nicksamerika.

Martin og Tonny

Vil du have professionel hjælp til planlægning af din næste drømmerejse til USA?
Bestil et uforpligtende opkald klik her!

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove