En uforglemmelig rejse til USA og Hawaii december 2012, Familien Borup.

» I slutningen af 2011 besluttede vi at invitere vores børn, svigerbørn og børnebørn til Hawaii.  Vi kiggede på nettet og var egentlig først indstillet på at bruge et bureau, som før havde lavet større rejser for vores familie. I vores søgning faldt vi over Nicksamerika.  Vi tog kontakt til Nick, og vi følte fra første samtale, vi fik en personlig og kompetent rådgivning.
Nick var meget åben overfor vores ønsker, dog var han ikke meget for at gå på kompromis med specielt hotelvalg på Maui. Det er vi meget taknemmelige for.

Birgit_borup_brn_billede1 

Børnene var 2 til 14 år, også de yngste klarede de lange flyveture over forventning. Vi fik en rigtig god tur og prisen var også ok. Vi rejste 14 personer og brugte 15 dage på rejsen.
Vi har allerede anbefalet Nicksamerika til andre, som  har bestilt. Hvis nogen af os skulle få mulighed for igen at rejse til denne fantastiske destination, vil vi helt bestemt vende tilbage til Nicksamerika.

Los Angeles
» Vi havde 3 overnatninger i LA. Vi boede på Marriott Los Angeles Airport Hotel. Det var et udmærket hotel, som lå praktisk meget tæt på lufthavnen og biludlejningsfirmaerne.  
Når der er børn med, er en tur i Disneyland Park et must. Vi har været der to gange før, da vores piger var mindre, men ingen bliver for gamle til at besøge denne eventyrpark. Det er vigtigt, man kommer, når det åbner, for man kan knap nå det hele på en dag. Organiseringen omkring parkering ved Disneyland Park er rigtig god.
Anden dagen brugte vi i Hollywood og Beverly Hills. Her delte vi os lidt. De store børn ville gerne se Believe it or Not, Guinness World Record og Hollywood Voksmuseum.

Birgit_borup_brn

Maui - udflugter og bryllup
» Den fjerde dag kom vi til Maui. Vi blev indkvarteret på Hale Pau Hana, der ligger på vestkysten. Nick havde sagt, at hotellet var en kategori 3, men beliggenheden var en 5, og det med beliggenheden, havde han absolut ret i. Lejlighederne var veludstyrede og i orden. Hotellet lå fantastisk helt ned til stranden.
Der var fint at bade og snorkle, og alle så de store havskildpadder, som der er mange af. Vi kørte en del rundt på Maui, bl. a. var vi helt oppe ved det store vulkankrater. Her skulle vi have husket lidt mere varmt tøj.

Efter vi havde bestilt rejsen, besluttede vores datter og svigersøn at blive gift på Maui.  Brylluppet blev naturligvis turens højdepunkt. De valgte at blive gift på den strand, Nick havde anbefalet, og det var et meget smukt om end lidt utilgængeligt sted. Vi klatrede alle ned over de sorte lavaklipper. Pludselig røg brudens slør af og sad fast på klipperne. Der var ingenting sket, så det blev en ekstra oplevelse. Ceremonien var meget smuk og hawaiiansk med duftende blomsterkranse.  Billederne som blev taget af Creative Island Visions, er så fantastisk flotte.
Vi spiste en lækker fiskemenu på restaurant Five Palms tæt på vores hotel.

bryllup_hawaii_1

Oahu
» De sidste 4 dage var vi på Oahu. Vi boede på Hotel East Ohana, som ligger meget centralt og tæt på Waikiki. Her ventede en lille overraskelse til brudeparret, som blev indlogeret i en Penthouse lejlighed. Det havde vi ikke bestilt, men Nick havde vist en finger med i spillet. Der blev naturlig vis badet på Waikiki stranden.

waikiki_beach_1

Alle var på Pearl Harbour og besøgte USS Arizona Memorial. Det må man ikke gå glip af. Man kan ikke undgå at blive grebet af den højtidelige stemning, når man står oven på skibet og foran mindetavlen med navnene på de 1177, som ikke kom ud under japanernes bombardement dec. 1941.

Nogle af os var i Polynesian Cultural Center. Det er lidt dyrt at komme ind, men hvis man kommer om formiddagen og besøger alle de polynesiske landsbyer, spiser i buffet restauranten, og ikke at forglemme overværer det store sjov om aftenen, er det alle pengene værd. Dog er det ikke en god ide at tage mindre børn med. De kan måske ikke holde til så lang en dag. Vi brugte 12-13 timer med transport. China Town i Honolulu var også et besøg værd. På Oahu er der et udmærket og billigt bus system, så man behøver ikke køre Taxa for at komme lidt rundt.
Fordelingen på Hawaii med 6 dage på Maui og 4 dage på Waikiki er passende.  Det er fint at starte på Maui, hvor man fornemmer det autentiske Hawaii, for så at slutte på det mere hektiske Waikiki.

På vegne at os alle

Birgit og Søren Borup, Brønderslev

Se aktuelle tilbud på Rejser til Hawaii og få gratis rejsetips klik her

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove