NICOLAI.1Der var engang…

 

…en ung fyr der blev kaldt Nick, som havde besøgt alverdens rejsemål. Han havde besøgt 20 % af alle verdens lande, men blev ved med at vende tilbage til Hawaii, USA og Canada. De havde et specielt sted i hans hjerte. Derfor besøgte han oftest disse rejsemål, fordi de havde så meget at byde på.


» I 2007 var Nick så begejstret at han besøgte Hawaii 2 gange på et år. Han ville se de bedste hoteller på Hawaii for at finde den største rejseoplevelse på Hawaii øerne. Efter 100 vis af hotel inspektioner, fandt han sit drømmehotel; Kona Village på Hawaii’s Big Island.

Herefter skulle han finde det bedste eventyr eller udflugt på Hawaii. Også her blev mange udflugter testet og til sidst fandt han sin drømmeudflugt. Det var at køre rundt i åben bil og opleve alle øens klimazoner, fra det knastørre syd med hvide eksotiske strande, til det frodige nord med aktive vulkaner og tropiske regnskove og vandfald.
 


Hawaii havde ligesom USA og Canada, så mange fantastiske rejseoplevelser at man skulle tro det var et eventyr…


»
Når Nick ikke selv rejste på kør selv ferie i Californien, badeferie på Hawaii og i Florida eller tog på krydstogt, sad han i et rejsebureau og fortalte sine kunder om sine store rejseoplevelser.  

De fleste af Nick’s kunder, anbefalede andre kunder, så Nick havde super travlt med at fortælle og planlægge drømmerejser for personer, som selv ville bestemme tempo og oplevelser. Nick's rejseplanlægning og anbefalinger tog altid udgangspunkt i kundernes drømme og formål med rejsen. I stedet for at anbefale kunden en standard rejse, ville Nick hellere bruge lidt ekstra tid på at skræddersy en rejse, som hver eneste gang var unik og passede præcist til kundens behov og drømme.

Efter 15 års ansættelse i rejsebranchen grundlagde Nick i 2008, sit eget rejsebureau Nicksamerika. 
Nicksamerika er specialiseret i personligt skræddersyede rejser til USA, Canada og Hawaii.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove