Californien og Hawaii rejse Familien Munk-Larsen

"Vi havde Bryllup i Las Vegas og bagefter bryllupsrejse til Hawaii"


Så blev det sommerferie - ungerne hentet på skolen og direkte i lufthavnen. Forude ventede 2 uger i Californien og 1 uge på Maui. Sammen med Nick havde vi planlagt en tur som passede til vores familie med 2 voksne og 3 børn (5, 8 og 14).


Vi fløj direkte til San Francisco med SAS. Vi skulle være 3 dage i San Francisco som vi valgte at bruge på at kører i cabelcar, besøge Chinatown og Fishermans Warf. Vi havde hjemmefra bestilt billetter til Alcetraz (2 måneder før), det var en rigtig sjov oplevelse som vi godt kan anbefale andre at bruge tid på.

På 3. dagen var det tid til at forlade San Francisco og bevæge os mod Los Angeles. 
Vi havde valgt at tage en overnatning på vejen så der også blev tid til oplevelser. Vi fik hentet "vores" bil og fik pakket den med børn og bagage.

San Francisco: vi kørte i sporvogn og besøgte fangeborgen Alcatraz
Sporvogn-San-Francisco

Derefter gik turen sydover. Vi valgte at bruge tid på at kører hele vejen ned ad Highway 1. Selvom det var en lang tur, var det det hele vejr med super flot natur og en badestrand fyldt med søelefanter.

Highway 1: har dejlige sandstrande, hvor man kan bade og surfe
Highway-1-surfing


Dagen efter kørte vi omkring Solvang på vejen mod Anaheim. En sjov oplevelse, et lille stykke karikeret og totalt overdrevet
Danmark. Så tilpas "kikset" at man ikke kunne andet end at sætte pris på det - og kyskager og hindbærsnitter kan alle jo lide.

Los Angeles: Nick havde anbefalet et hotel som lå rigtig godt ifh. Disneyland
Hotel Los angels

Først på eftermiddagen ankom vi til hotellet som Nick havde anbefalet og som lå rigtig fint i forhold til Disneyland som var en af de ting der var på programmet her!! Første aften var vi dog til en basketkamp i den kvindelige liga, og så Los Angeles Sparks mod Chicago - kæmpe oplevelse, også for dem der ikke kender reglerne J. Toppen af kransekagen var da vi fik VIP billetter og kom ned og mødte et par spiller og fik autografer.

Fede oplevelser i Disneys Adventer Park
Efter en god nats søvn var det blevet tid til store legedag i Disneys Adventer park. Hovedatraktionen var Carsland og den fantastiske rutsjebane de har lavet. Alle forventninger blev indfriet. Det blev til en lang god dag hvor vi fik prøvet en masse og faktisk næsten ikke stod i kø til forlystelser.

Sidste dagen i LA havde vi besluttet skulle bruges på Hollywood Boulevard og Naturhistorisk museum. Sidst nævnte kan klart anbefales, og selv børnene blev imponeret over T-rex’er, langhalser og mange andre dianosauar der var udstillet.

Mættet af oplevelser blev det den 4. Juli til til at forlade LA og kører mod Las Vegas - sammen med alle de andre der skulle derud for at fejre 4th of July........ Dette resulterede i en laaaaaang kø, men det gik alligevel, og sidst på eftermiddagen nåede vi frem til hotellet, som var et super sted hvis man har børn med. Meget lækker lejlighed og mulighed for selv at lave aftensmad og spise hjemme - det var også rart.

Læs også: Rejsebrev Highway 1 Californien og Hawaii

Var med til at fejre 4th of July i Las Vegas

Bryllup ferie Las Vegas Elvis 


Las Vegas højdepunkt var at vi skulle giftes, og det var primært derfor vi havde valgt at besøge byen. Vi havde inden vi tog afsted fået lavet en midlertidig vielsesattest på kommunen og havde været på staten Nevadas hjemmeside og ansøgt om at blive gift. Så alle de praktiske formaliteter var lette at klare derovre.

Bryllup i Las Vegas - Nick havde valgt et hyggeligt uformelt kapel
5 Bryllup Las Vegas Elvis

På dagen blev vi hentet i limousine og kørt til det lille fine kapel Nick havde fundet til os. Vi fik selskab af nogle venner fra København på dagen, så det var super hyggeligt, også selvfølgelig Elvis!! Det blev et meget anderledes bryllup som altid vil stå meget tydeligt i vores erindringer. Det var på den ene side kaotisk og corneyt på den anden side meget rørende og romantisk. Vi havde en super dag og kan sagtens anbefale det, hvis man ønsker at gøre noget mere uformelt, men samtidig få en oplevelse for livet.

Bliv gift af Elvis i Las Vegas 

Bryllup Las Vegas Elvis


Efter at være blevet Hr og Fru kørte vi nordpå igen. Vi skulle ende i Yosemity men havde også her valgt en overnatning undervejs. Dette gav os tid til at kører gennem Deadvalley en kæmpe oplevelse med helt ekstrem natur. Vi kørte ind i Yosemity fra østsiden helt oppe nord i parken. Dette betød vi kom til at kører gennem meget af  parken inden vi sidst på eftermiddagen nåede frem til hotellet. Igen et meget dejligt hotel i super smukke omgivelser. Vi havde nogle rigtig dejlige dage med god mad og vin i restauranten, badning i svømmepølen med musik i vandet og ikke mindst fik vi set Sequier træer - dem kan man kun blive imponeret af!!!

Læs også:  Få skræddersyet din drømmerejse

Dejligt hotel i smukke omgivelser
6 Bryllup Las Vegas Elvis


Vores 2 uger i Californien var ved at være slut og det eneste vi lige skulle nå inden vi fløj videre var at se Golden Gate. Så tilbage i San Francisco og Goldon Gate i klart vejr - utrolig smukt syn at slutte af med.

Så sidder vi i en flyvemaskine igen og forude venter Maui og en hel uge hvor vi ikke skal lave andet end at bade, slappe af og holde "rigtig" ferie og forføje indtryk.

Det var lige hvad vi trængte til, store som små. Nick havde anbefalet en lejlighed med havudsigt og lige ned til stranden - kan klart anbefales. Rigtig mange søde mennesker, dejlig mad, dejligt vejr og lad os bare indrømme det - Amagerstrand bliver aldrig det samme igen!!!! Vi lavede ikke meget på Maui, men en tur til Hana blev det til, med vandfald og regnskov. Vi valgte at kører hjem fra Hana på sydsiden af øen, rigtig sjov oplevelse og helt utroligt som naturen kan forandre sig inden for så forholdsvis lille et område.

På Hawaii havde Nick arrangeret denne lejlighed med havudsigt:
3 Bryllup Las Vegas Elvis 


Så blev det torsdag igen og der var gået 3 uger......det var tid til at vende næsen mod København - hvor blev tiden dog af!! Vi har haft en fantastisk rejse som var meget veltilrettelagt og passede til vores families behov. Det var en rigtig god rute vi havde fået lagt og nogle rigtig gode hotel valg vi fik valgt i samråd med Nick. Ikke mindst var vi rigtig glade for at slutte af på Maui. Så vi i ro og mag kunne få tid til at fordøje alle oplevelser og indtryk - det er ikke sidste gang vi rejser på denne måde.

Familien Bülow Nielsen og Munk-Larsen, AmagerSe aktuelle tilbud på Hawaii rejser og få gratis rejsetips klik her

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove