Rejsebrev fra Familien Horsager- jul/nytår 2011/2012.

Her en lille rejseberetning fra vores tur til Hawaii i julen 2011.

Da vores datter skulle studere et halvt år på Oahu bestemte vi os for at hvis vi nogensinde skulle opleve Hawaii så var det nu.

Vi kontaktede derfor Nicks Amerika for at få hjælp til at planlægge turen.
Nick kom med en masse gode forslag, samt alternativer til hvad vi selv havde undersøgt.

Vi bestemte os for at tilbringe dage på Oahu, Big Island og på Maui - og tog afsted med store forventninger og en masse gode forslag til hvad vi kunne se på de forskellige øer.

Oahu:
På Oahu boede vi i Waikiki. De første dage daskede vi bare rundt i den meget flotte julepyntede by ovenpå den lange flyrejse. En dag var vi ude og se Pearl Harbour. En anden dag lejede vi en bil og kørte rundt om øen hvor vi så en masse flotte strande - den ene flottere end den anden.
Vi tog også en vandretur op på Diamond Head hvor man kunne se ud over hele Waikiki.

Big Island:
På Big Island boede vi i Kona som var en lille sød by. Her gik turen til Waipio Valley hvor vi stoppede ved et flot lookout med den smukkeste udsigt. Derefter kørte videre til Akaka vandfaldet som ligger i et stykke regnskov - et fantastisk sted.
Vi var derudover på helikoptertur over Kilauea vulkanen hvor vi så flydende lava løbe ud i vandet langs kysten. Big Island bød også på en tur til den sorte strand hvor vi så ikke mindre end 8 store havskildpadder. Lige udenfor Kona besøgte vi også en lille kaffeplantage (Greenwell farms), hvor noget af verdens fineste kaffe dyrkes.

Maui:
På Maui boede vi på Aston Kaanapali Shores - et flot hotel med bananpalmer lige ude foran altanen.
Vi oplevede også at se hvaler fra altanen - vildt!
Fra den meget hyggelige by Lahaina sejlede vi ud en morgen for at se hvaler (en lille båd kan anbefales). Vi så rigtig mange og det var en rigtig god oplevelse.
En dag kørte vi turen Road to Hana, hvor vi så eucalyptustræer, en sort strand, en rød strand, et stort blowhole og en masse meget meget smuk natur (husk dog gode sko for at komme ned til nogle af strandende). 

Solopgang vulkanen anbefales:
En morgen stod vi op kl 03.20 og kørte ca. 3 km op, op, op i mørket til Haleakala krateret  hvor vi sad og så solen stå op over skyerne. Et fantastisk syn efterfulgt af en meget smuk tur ned da det var blevet lyst (husk varmt tøj til denne tur).

Alt i alt har vi haft en skøn skøn ferie hvor vi til fulde fik indfriede vores forventninger. Alt klappede fra start til slut.

Tak for hjælpen!

Mvh. Familien Horsager, Hundested

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove