Rejsebrev fra Tobias og Anne, Miami & Key Largo 2010.
Nicksamerika.

IMG_1516

I forbindelse med en forretningsrejse til Miami, tog jeg min kæreste med, så vi kunne få lidt ferie sammen. Vi var af sted i alt 6 nætter i Miami - hvor to af dem var i forbindelse med arbejdet. 
Vi kontaktede NicksAmerika for at høre, hvordan han ville strikke sådan en tur sammen. De anbefalinger vi fik, var som skræddersyet til vores behov.
Grundet de to arbejdsdage, boede vi de to første nætter i South Beach. Nicksamerika ramte virkelig plet med bl.a. forslag til shopping, som min kæreste brugte en del tid på, mens jeg var på arbejde. Det faldt lige i hendes smag!

Vores hotel Key Largo, privat strand
IMG_1504

Derefter kørte vi til Key Largo (i cabriolet selvfølgelig!) hvor vi boede på et lækkert Hilton hotel i fire nætter. Vi ville egentlig have brugt den sidste dag og overnatning i South Beach, da det ligger tættere på lufthavnen, men her anbefalede Nicksamerika, at vi ligeså godt kunne blive i Key Largo og køre direkte til lufthavnen. Vi var virkelig glade for, at vi blev, da vi allerede havde oplevet South Beach pulserende liv og Key Largo’s laidback stil var mere os – godt set af Nicksamerika!

Vores åbne bil - på vej til key west
IMG_1526

Det eneste minus var, at vi ikke tog en nat i Key West. Vi tog en tur der ned og det er en lang tur hvis man kører frem og tilbage fra Key Largo samme dag – men stadig en virkelig smuk tur og fed by.

Bedste hilsener
Anne og Tobias, Frederiksberg

Se deres tur her:
2 nætter Miami South Beach
4 nætter Key Largo, Florida keys – hotel Hilton Key Largo

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove