krydstogt_valg_af_rederi

Hvilket rederi skal du vælge?

Nick har håndplukket de to bedste krydstogter udbydere. De har den bedste service, billigste priser og mest spændende rejsemål samt udflugter. Jeg anbefaler:

1. Norwegian Cruise Line – 4 stjerner

Er unikke med deres ”Freestyle Cruising” koncept. Det betyder meget simpelt at du bestemmer de meste selv og har enorm fleksibilitet. Du vælger selv restaurant, vil du have buffet eller er du mere til en romantisk middag med havudsigt? Bestil bord præcist hvor og hvornår det passer dig. Flere krydstogtselskaber køre med fast seating som du skal beslutte hjemmefra. Derfor er det et rigtigt godt fleksibelt koncept NCL har lavet. Du bestemmer også selv hvilke aktiviteter og udflugter du vil have og kan skræddersy din dag som det passer dig og dine rejsende.
Norwegian er det billigste krydstogtselskab i vores test.

Praktisk information:

Alle måltider og aktiviteter på skibene er inkluderet i prisen. Kun drikkepenge og udflugter skal man selv betale.


2. Royal Caribbean – 4+ stjerner
Rederiet har vundet flere priser for design af skibe og har nogen er verdens yngste og mest moderne krydstogt skibe i flåden. Fx Freedom of the seas, Liberty of the seas. Et af deres andre flagskibe er independent of the seas som er hele 340 meter langt, 55 meter bred tog vejer 160.000 tons.
Royal Caribbean er kendt for deres høje service og luksuriøse skibe. På deres skibe finder man bla. shoppingcentre, skøjtebaner, klatrevægge på 61 meter og badelande. RCL er det bedste krydstogtselskab i vores test.

Praktisk information:

Alle måltider, shows, roomservice og underholdning samt drikkepenge inkluderet. Udflugter kommer til prisen.

 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove