Lake-havasu-colorado-river-resortet

Lake Havasu og Laughlin

» Hvis du er på rundrejse og har Las Vegas samt Los Angeles med på ruten, anbefaler vi en overnatning i f.eks. Laughlin eller Lake Havasu undervejs. Det er nemlig langt at køre i ét stræk fra Las Vegas til L.A.

1.
Laughlin
Et mini-Vegas, som vi har taget med, fordi der er billigt, og fordi det er et strategisk godt sted at overnatte på vej mod Grand Canyon. Lauglin ligger nemlig ca. halvvejs mellem L.A. og Grand Canyon, en tur, der efter vores mening ville være for lang uden stop. Her kan man slappe af og fordøje oplevelserne fra L.A. eller San Diego alt efter, hvilken rute, man har valgt. Så er man klar til at starte tidligt næste dag mod nye eventyr i fx Grand Canyon.
Hvis der er udsolgt på hotel i Lauglin, ligger byen Lake Havasu kun 40 km længere mod nord.

2. Lake Havasu City
Også her kan vi anbefale en enkelt, strategisk overnatning, fordi vi her er halvvejs mellem L.A. og Grand Canyon. I 1968 blev London Bridge solgt for 2,4 mio. dollars, skilt ad og fragtet til Californien. Broen er nu en stor turistattraktion i ørkenen, som har gjort Lake Havasu City til et stort trækplaster.
Hvis der er udsolgt på hotel i Lake Havasu, ligger byen Lauglin kun 40 km længere mod nord.

Nyttig information

»
Klima
Du kan rejse til Lake Havasu og Laughlin hele året. De 2 byer ligger midt i ørkenen, derfor er klimaet altid godt og varmt. Varmest er højsæson jul/aug med ca. 35 grader i snit.
Koldest er jan/feb med ca. 20 grader.
Du kan få planlagt din rejse gratis af Nicksamerika's rejsespecialister. Så er du sikker på at pris og klima passer til dine rejseønsker.

Afstande fra Laughlin til:
Las Vegas, 150 km
Grand Canyon South Rim, 330 km
Los Angeles, 450 km

Afstande fra Lake Havasu til:
San Diego, 325 km
Grand Canyon South Rim, 373 km
Los Angeles, 480 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove