Monument-Valley

Monument Valley

» Kør helt tæt på de kæmpe orange klipper, som har været kolisse i mange Hollywood film og westerns. Monument Valley ligger nemlig i Indianer reservatet Navajo...

Dalen ligger i Navajo-indianernes reservat, ikke langt fra Grand Canyon, og er en af de smukkeste dale i USA. Orange og røde klippeformationer springer op fra det flade ørkenlandskab. Man kan køre nede i dalen i bil og opleve dette spektakulære landskab på nært hold. Indianerreservatet Navajo er i dag hjem for mere end 300.000 indianere.

Overnatning:
Det anbefales at bo på Goulding's Lodge, som har den flotteste panoramaudsigt over dalen. På hotellet kan der bookes rideture i solnedgangen med en rigtig Navajo-indianer som guide. Dette område er noget af det mest autentiske, vi har set, og er en af vores største favoritter.

Film optaget her:
Hollywood har i mange år haft øje for Monument Valley. Det begyndte i 1938 med John Wayne, John Ford cowboy-film og film af nyere dato, som er optaget her, bl.a. Tilbage til Fremtiden III.

Rejseoplevelser i nærheden:
Andre oplevelser ikke langt fra Monument Valley er Canyon de Chelly. Her kan gamle ruiner efter indianernes forfædre opleves. Man kan enten køre i egen bil ad Scenic-vejen eller -ruten på toppen af Canyon, eller man kan tage på en arrangeret udflugt i Jeep eller på hesteryg nede i Canyon og opleve ruinerne helt tæt på. De er bygget ind i klipperne for optimal beskyttelse mod fjenden. Turen kan bookes ved Canyon.

Nyttig information

» Klima
Du kan rejse til USA hele året.
Vi anbefaler dog at du
planlægger din rejse godt, så dine ønsker til vejret, rute samt rejseoplevelser går op i en højere enhed.
Vi foretrækker selv at rejse i juni eller september grundet bedste klima, priser og færre turister.
Juli og august er højsæson, så her skal rejsen bestilles i god tid, det er også det varmeste tidspunkt.

Afstande fra Monument Valley:
Grand Canyon S. Rim, 260 km
Lake powel og Page, 170 km
Bryce Canyon, 473 km
 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove