santa-barbara-kysten_2

Santa Barbara Vinlandet og badebyen 

» Santa Barbara er den hyggeligste badeby på Highway 1 samt et af USA's bedste vinområder. Den Oscar vindende film "Sideways" er indspillet i vinlandet omkring Santa Barbara.

Santa Barbara by
Byen ligger i rolige omgivelser mellem vand og bjerge tæt på kysten. Byens arkitektur er den smukke spanske kolonial-stil. Besøg den gamle bydel og havnepromenaden. Lej cykler til at udforske byen på en afslappet måde. Gode restauranter. Byen er perfekt til én eller to overnatninger. Udflugt anbefales til nationalparken Channel Islands.


Oscar til Santa Barbara's Vinland:
Filmen Sideways vandt i 2004 en Oscar for bedste uafhængige film. Vi har valgt at tage udgangspunkt i denne film for at give jer den mest autentiske rejseoplevelse i Santa Barbara’s Wine Country. Filmen foregår nemlig i nogle af USA’s bedste vinområder, hvor der tilbydes den perfekte mad- og vinoplevelse for livsnydere. 

Vidste du at...
Når du bestiller en pakkerejse hos Nicksamerika får du gratis kort og guide til "Sideways" filmens vingårde, restauranter og bedste køreture. Så kan du besøge stederne fra filmen.

Filmens store succes og omtale gjorde, at skuespillere fra filmen er ansat på de små Wineries og Restauranter. Det gør de guidede Sideways-ture endnu sjovere.
Smag dig igennem Santa Barbara’s vinland og besøg små hyggelige lokale vinerier og restauranter.
I kan evt. have den danske by Solvang som base og tage ud derfra. En romantisk tur for livsnydere – beregn mindst to dage.
Bemærk: kun 5% af USA’s vinproduktion kommer fra dette vinområde, men det er de bedste 5% af vine produceret i hele USA.
Husk at se filmen inden afrejse – for at komme i god stemning!

Nyttig information

»
Klima
Du kan rejse til Highway 1 og Santa Barbara hele året. Varmest er højsæson jul/aug med ca. 30 grader i snit.
Koldest er jan/feb med ca. 12-15 grader.
Der er mange gode rejsetilbud
til Californien hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst samt i månederne før og efter højsæsonen. Vi syntes selv at september, måned er bedst målt på pris og klima samt færre turister.

Du kan få planlagt din rejse gratis af Nicksamerika's rejsespecialister. Så er du sikker på at pris og klima passer til dine rejseønsker.

Afstande fra Santa Barbara til:
Solvang, 50 km
Los Angeles, 150 km
Hearst Castle, 210 km
Monterey / Carmel, 400 km
San Francisco, 540 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove