Yellowstone-Buffalos-efter-bilen

Yellowstone 

» Se et af de 292 vandfald i Yellowstone, det rige dyreliv inkl. bøfler, elge og prærieulve. Oplev de varme kilder, gejserne (1/5 af alle gejsere i verden findes her!).

Vi anbefaler de bedste oplevelser her:

Old Faithful-gejseren:
Denne gejser er symbolet på Yellowstone. Her kan man hver 75. minut se den gå i udbrud. En 3000 liter vandstråle på op til 50 meter sendes op i luften i røg og damp. De heldige får også en regnbue med på fotoet. Old Faithful er den største seværdighed i parken.
Et tip: gå op til Observation Point og få en anderledes udsigt til Old Faithful.

Mammoth Hot Springs:
Kør ind ad nationalparkens nordlige indgang – efter 8 km sydpå når man Mammoth Hot Springs, et meget fascinerende landskab med varme kilder. Yellowstone er et af de mest aktive vulkanske områder i verden.

Norris Geyser Basin:
Imponerende gejsere og to museer findes i dette område. Syd for Mammoth Hot Springs og tæt på West Yellowstone-indgangen til parken.

Flotteste Vandfald – Lower Falls:
Man kan opleve hele 292 vandfald i Yellowstone, men vi foretrækker selv Lower Falls, som er et af de smukkeste vandfald i USA. Vandfaldet findes ved Canyon Village, og det anbefales, at man selv lejer en bil for at køre til vandfaldet.

Rejsetip:
Yellowstone nationalpark tåler mere en blot en enkelt overnatning. Vi anbefaler minimum to nætter og tre dage for at få bare et lille indtryk nationalparken, hvor det hele startede...Yellowstone er nemlig USA’s første nationalpark.


Nyttig information

» Klima
Du kan rejse til USA hele året.
Vi foretrækker selv at rejse i juni eller september grundet bedste klima, billige priser og færre turister.
Juli og august er højsæson, så her skal rejsen bestilles i god tid, det er også det varmeste tidspunkt.
Det er vigtigt at vælge den rigtige rejseperiode for at få sine ønsker om pris, rute, vejr og rejseopleverser indfriet. Kontakt en af vores rejsespecialister i dag.

» Afstande fra Yellowstone til:
Jackson, 190 km
Salt Lake City (Utah), 560 km
Kalispell (Montana, 630 km
Moab/Canyonlands, 930 km
Bryce Canyon (Utah), 960 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove