Florida-keys-skildpadde-key-largo


 
Florida Keys - 40 eksotiske øer

» Kun en lille times kørsel syd for Miami begynder Overseas Highway, som bringer jer over ca. 40 småøer til Key West, som er USA sydligste punkt.

Turen over disse småøer tilbyder smukke panoramaer med den Mexicanske Golf på den ene side og Atlanterhavet på den anden.
Florida Keys er perfekt til badeferie grundet det varme klima året rundt. Vandet omkring øerne er både statens og USA’s bedste sted at snorkle, for her er vandet krystalklart og dyrelivet rigt med delfiner, hajer og skildpadder.

Vores 3 favorit øer:

1. Key Largo – Floridas Keys største Ø
Det er den første og største Key-ø, man kører over, når man skal fra Miami mod Key West. Her er fantastiske hvide sandstrande og koralrev, og man kan sagtens bruge 2-3 overnatninger eller mere til en badeferie her.
Delfinsvømning Key Largo
Et af de bedste steder at svømme med delfiner i hele Florida er Key Largo.
Dolphin Plus hedder centret med priser fra ca. 200 USD pr. person.

Bestil i god tid og kontakt os for anbefalinger til de 3 bedste steder at svømme med delfiner  på Florida Keys. Så i sikret mest autendiske delfin oplevelse.


2. Bahia Honda – snorkling i en nationalpark – besøg Sand Spur Beach
Beliggende i Bahia Honda State Recreational Area. Perfekte snorkle- og svømmemuligheder i krystalklart vand. Stranden vandt i 1992 vandt prisen for USA bedste strand.
Slap blot af her et par timer på USA’s bedste strand og kør videre til Key West.


3. Islamorada - Familiernes favorit stop

Robbie's Boat Rental
77522 Overseas Hwy, Islamorada, FL
Tlf.: (305) 664-9814

Fiskene kan blive op til 2 m lange og veje 90 kg. De hedder Tarpons. Hos Robbie’s kan du komme helt tæt på fiskene og fodre dem, mens de springer op af vandet.

Husk at få et foto med fars arm helt inde i gabet på disse ufarlige, men kæmpe fisk, hvis han altså tør. Det bliver helt sikkert et af ferien bedste fotos, når den modige far skal fodre en Tarpon.

Et stop som går lige til hjertet på dine børn og sætter far på en prøve.

Find Robbie’s her:
Stop ved Mile marker 77.5 ved Lignum Vitae Bridge
25 km fra Key Largo i retning mod key West
Hjemmeside:
http://www.robbies.com/tarpon.htm
kort:
http://www.robbies.com/directions.htm
 
Nyttig information

» Rejseperiode og klima
Vi anbefaler at rejse til Florida hele året, grundet det varme klima. Gennemsnits temperaturen er ca. 25 grader i Miami Beach området. I Det nordlige Florida ved Orlando, kan det blive helt ned til minus grader i visse perioder. Derfor spørg Nick og få gratis rådgivning om hvor du skal bo i Florida og hvornår du skal rejse

 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove