Key-West-stranden
 
 
Key West - Miniguide:

» USA’s sydligste punkt Key West ligger tættere på Cuba end på Miami.

Hjertet af Key West er Duval Street, og i en af sidegaderne finder du Ernest Hemmingway’s hus, som i dag er museum. Folk strømmer fra hele USA og Europa for at få et foto fra Southern Most Point, som er Key West’s sydligste punkt. Vi anbefaler at bo og have base på en af Florida Keys, fx Key Largo eller Islamorada. Fordi Key West er mere turistet end de små øer, der ligger på vej mod Key West. Islamorada har fx også meget bedre strande og snorklemuligheder. 

Key West - lej en cykel: 


» Key West udforskes bedst på en cykel. Hovedgaden Duval Street er meget lidt trafikeret, og det er let at komme rundt. Man kommer rundt på lokale smågader, hvor man ellers aldrig ville være kommet. Det gør oplevelsen større.Vi anbefaler at i parkere bilen lidt udenfor Key West’s centrum og cykle rundt i stedet for. Når man kører ind mod centrum af Key West, er der mange cykeludlejninger, så det er blot at vælge. 


Udflugt fra Key West - "Fangeborgen I Paradis" 

» Ud fra Key West ligger Bounty-øerne "Dry Tortugas". I denne nationalpark, som er et fredet område, ligger Fort Jefferson. Et gammelt Fort fra 1860, som bl.a. blev brugt som fangeborg. Fangeborgen ligger kun 30 minutters sejlads fra Key West. Dry Tortugas National Park består af 11 Bounty-øer med de hvideste sandstrande. Her findes nogle af de bedste snorklemuligheder i hele USA med krystalklart vand, koraler, fisk og skibsvrag.

Øerne er også meget kendt for deres rige fugleliv og hvide sandstrande, som tiltrækker Birdwatchers fra hele verden. Der arrangeres udflugter til Dry Totugas og fangeborgen fra Key West, som kombinerer besøg på fangeborgen og snorkling. Vi anbefaler at booke turen hjemmefra. Det er en meget populær udflugt. Kontakt Nick for yderligere oplysninger


Restaurant tips - vores favoritter: 

Louie’s Backyard – Romantisk  
700
Waddell Avenue
Key west
Tlf.: (305) 294-1061
» Den bedste udsigt og mest romantiske restaurant på Key West. Deres Seafood er lige så fantastisk som den øvrige mad. Køkkenet er caribisk-amerikansk og deres Seafood er noget af det friskeste. Den bedste udsigt og oplevelse fås om aftenen i solnedgangen, men der serveres også frokost. Husk at bestille bord udenfor i god tid, restauranten er meget populær. Hvis I ikke vil bruge penge på aftensmad eller frokost, kan I nøjes med en drink i Beach Front-baren. Alle burde forkæle sig selv med en middag eller frokost her, en oplevelse I vil have for livet!
Pris for hovedretter: fra 35 USD


Mangia Mangia 

900outhard St
Key West, FL 33040, USA
Tlf.: (305) 294-2469
» En hyggelig, lokal og billig italiensk restaurant, hvor de laver fantastiske pastaretter. Pastaen er naturligvis hjemmelavet og deres Seafood er friskfanget ud for Key West kyst.
Priser:
hovedretter fra 10 USD, forretter fra 5 USD 

 


My Blue Heaven
729
Thomas St
Key West, FL 33040, USA
Tlf.: (305) 296-8666‎
» E
n familiedrevet restaurant med atmosfære, og hjertet er lagt ikke kun maden, men også indretningen. En anderledes restaurant, hvor du spiser, mens hønsene klukker rundt mellem bordene. Til morgenmad anbefaler vi følgende menu, som er helt fantastisk: Lobster Benedict, Shrimp Omelet & Pancakes. Bygningen, der huser restauranten, er en oplevelse i sig selv. Ejerne er kunstnere og forfattere, og man spiser i deres dagligstue. My Blue Heaven er et must for alle der besøger Key West!
Et tip: kom tidligt til morgenmad ved ca. 8 tiden, så undgår I for megen ventetid. Deres frokost og aftensmad smager også rigtig godt.  

 
Nyttig information

» Rejseperiode og klima
Vi anbefaler at rejse til Florida hele året, grundet det varme klima. Gennemsnits temperaturen er ca. 25 grader i Miami Beach området. I Det nordlige Florida ved Orlando, kan det blive helt ned til minus grader i visse perioder. Derfor spørg Nick og få gratis rådgivning om hvor du skal bo i Florida og hvornår du skal rejse.

» Afstande fra Key West:
Cuba, 144 km
Key Largo, 154 km
Miami, 257 km
Marco Island, 378 km
Orlando, 622 km
 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove