Captiva-Island-familiestrand


 

Sanibel og Captiva Island
tag væk fra masseturismen!


» På de 2 paradis øer Sanibel og Captiva Island kan man slappe af på de hvideste sandstrande. Nogen af verdens bedste strande ligger på disse øer...

Her finde du meget få turister og grundet få hoteller. Store dele af øerne er udlagt som naturreservater. Der er til gengæld mange krokodiller, fugle, skildpadder samt hvide sandstrande, hvor det er populært at samle muslingeskaller. Strandene på disse øer regnes blandt statens smukkeste.

På Captiva sker det næsten ikke noget, men Sanibel har lidt mere liv og flere restauranter. Captiva har en flot nationalpark med fugle og krokodiller.

»
Øerne anbefales til familier der vil bo i rolige omgivelser, eller til det romantiske par. De fleste familier bor i Fort Myers og Clearwater, hvor der er lidt mere by og flere restauranter. Typisk er hotellerne her billigere. Derfor er der ofte meget få turister her.

Bor man ikke på Sanibel eller Captiva, er de det perfekte udflugtsmål for en dag på stranden uden for mange turister, hvis man for eksempel bor i Fort Myers eller Clearwater.

 
Nyttig information

» Rejseperiode og klima
Vi anbefaler at rejse til Florida hele året, grundet det varme klima. Gennemsnits temperaturen er ca. 25 grader i Miami Beach området. I Det nordlige Florida ved Orlando, kan det blive helt ned til minus grader i visse perioder. Derfor spørg Nick og få gratis rådgivning om hvor du skal bo i Florida og hvornår du skal rejse


» Afstande fra Marco Island:
Miami Lufthavn, 240 km 
Orlando, 310 km
Marco Island, 110 km
Fort Myers, 40 km
 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove