Hearst-Castle-poolen
 
 

Highway 1 Hearst Castle 

» Hearst Castle ligger smukt placeret i det bakkede landskab langs Highway 1. Det er et besøg værd for alle og her kan du tage nogle af de flotteste fotos på din rejse.

Hearst Castle Slottet er fra 1865 og ligger i det smukkeste landskab i San Simeon området. En rig minearbejder, som fandt sølv, byggede dette slot for en lille del af sin formue. Herefter begyndte han at importere de dyreste og flotteste antikviteter fra hele Europa.
Staten Californien ejer nu slottet og de 250.000 ha land. Der arrangeres fire meget populære ture rundt på slottet, hvor man kan se dette overflødighedshorn af dyre antikviteter fra bl.a. Italien og Grækenland. Hvis du vil være sikker på at få plads på en bestemt tur, skal den bookes hjemmefra specielt i højsæsonen juli-august.

Book din tur her:
http://www.hearstcastle.com/

 
Nyttig information

»
Klima
Du kan rejse til Highway 1 og Monterey hele året. Varmest er højsæson jul/aug med ca. 30 grader i snit.
Koldest er jan/feb med ca. 12-15 grader.
Der er mange gode rejsetilbud
til Californien hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst samt i månederne før og efter højsæsonen. Vi syntes selv at september, måned er bedst målt på pris og klima samt færre turister.

Du kan få planlagt din rejse gratis af Nicksamerika's rejsespecialister. Så er du sikker på at pris og klima passer til dine rejseønsker.

Afstande fra Monterey til:
San Francisco, ca. 380 km
Santa Barbara, 240 km
Los Angeles, 380 km
 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove