Shopping-i-Los-Angeles

Shopping tips til Los Angeles Outlets

» Du kan spare helt op til 75 % i forhold til danske priser. Her guider vi dig igennem de bedste shopping områder i Los Angeles, fra Hollywood stjernernes favorit gader, til de bedste Outlet i Los Angeles + det bedste marked i byen.

Outlet - Camarillo Premium Outlets
740 E. Ventura Boulevard
Camarillo, CA 93010
Tlf. : (805) 445-8520

» Spar op til 75%
på kendte mærkevarer i dette Premium Outlet, som ligger kun ca. én times kørsel fra Santa Monica. Mærkevarer som Nike, Ralph Lauren, Kenneth Cole, Diesel, Diesel og Armani og hundredvis af andre butikker sælger deres varer til fantasipriser.
Dette outlet ligger nord for Santa Monica (én times kørsel), og man kan evt. stoppe her, hvis man kommer fra Santa Barbara mod L.A. eller omvendt. Det nemlig på vejen. Se kort og kørselsvejleding på hjemmesiden.

Rodeo Drive - Shop med de kendte i Beverly Hills.
» Her er den dyreste
gade i L.A. Her kan du shoppe som en Hollywood-stjerne. Du kan på Rodeo Drive finde forretninger som Armani, Gucci, Christian Dior, Coco Chanel, Ralph Lauren og Valentino. Af juvelerbutikker kan nævnes Cartier and Tiffany. Gaden ligger i Beverly Hills og er en sidegade til Santa Monica Boulevard.
Hils Madonna eller Leonardo Decaprio hvis I ser dem!

Hollywood - Robertson Boulevard & Beverly Boulevard 
» Den mest populære shopping gade for Hollywoods jetset lige nu. Her har du størst sandsynlighed for at møde en Hollywood-stjerne.
Unikke boutiques, butikker og designer shops har nemlig tiltrukket stjernerne. På Robertsons Boulevard finder du de hotteste design butikker og mærker lige nu bl.a. Agnes B, Curve, Lisa Kline, Kitson Boutique og Erica Courtney.
Mad og drikke er også i særklasse her, og du har store chancer for at møde en kendis på cafeerne The Ivy eller Newsroom.
Gaden er et must for alle – husk dit paparazzi-kamera!

The Farmers Market – en Los Angeles hemmelighed
Farmers Market
6333 West Third Street
Los Angeles, CA 90036-3154

» Tag på marked
med de kendte: mange kendte Hollywood-stjerner kommer til dette marked for at købe madvarer og drikke kaffe. Vi anbefaler et besøg her for god shopping og et møde med de lokale. Mange går glip af dette hyggelige, lokale marked med frisk grønt og kød fra lokalområdet. Derudover masser af shops og restauranter. Her handler den lokale.
Åbningstider:
Man-fre, 9 – 21
Lørdag 9 – 20
Søndag 10 - 19

Santa Monica Shopping:
» Hovedgaden Montana
Avenue i det centrale Santa Monica, har ca. 200 butikker som vil tilfredsstille dit shopping-gen. Derudover er der også mange gode restauranter.
Her findes alt fra designer shops til lokale småbutikker. Et af det største og bedste udvalg af shops i hele L.A. Hvis du kun har tid til ét shopping-stop, så besøg Montana Avenue. Kombiner evt. din shopping med et besøg på stranden til en frisk dukkert i Stillehavet bagefter.

 

Nyttig information

» Klima
Man kan rejse til Los Angeles hele året.
Varmest er juni-september med i snit ca. 28 grader.
Koldest er december - februar med i snit ca. 15 grader.
Bedste rejsemåned er september, grundet dejligt klima, færre turister og billige flybilletter.
Travleste periode og højsæson er juli-august måned. 

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove