Cape-Cod-sanddynerne

Cape Cod New England 

» Cape Cod er en af de mest populære stop på en rundrejse i New England. Her kan du spise frisk seafood, tage på hvaldsafari og opleve små hyggelige fiskelejer.

Cape Cod
P
å Cape Cod kan du opleve velbevarede historiske byer, frisk Seafood, tage på hvalsafari, dase eller gå ture på de dejlige strande med små fiskerlejer og lokal stemning. Cape Cod-halvøen ligger kun ca. halvanden times kørsel fra Boston. Vi anbefaler at udforske de hyggelige byer Provincetown, Falmouth, Chatham, Hyannis og øen Martha’s Vineyard. På de lokale restauranter i disse byer serveres specialiteter såsom muslinger, østers og sværdfisk. Vi anbefaler at man bor i Hyannis og udforsker Cape Cod herfra i egen lejebil.

H
yannis
Den største by på Cape Cod og hjemsted for Kennedy-klanen. Her kan du fx besøge JFK-museet. Byen er perfekt som base for at udforske Cape Cod og Martha’s Vineyard. Vi anbefaler to til tre overnatninger her. Masser af billige og hyggelige moteller og hoteller.

Hvalsafari
 - Barnstable Harbour
Den mest populære attraktion på Cape Cod er Hvalsafari, her kan du se hvordan du let kan opleve disse fantastiske hvaler.

Afstande: ca. 40 minutter fra Falmouth og 15 minutter i bil fra Hyannis.

Bedste rejseperiode for at opleve hvaler er: maj-oktober

Hyannis Whale Watchers Cruises
269, Millway
Barnstable, MA 02630
Tlf.: (508) 362-6088
Link: whales.net

Nyttig information

» Klima
Vi anbefaler at rejse udenfor sæsonen i april-juni og sept-okt.
Vi rejser selv normalt i september grundet færre turister og gode priser. Varmest er Juli-august med i snit ca. 23 grader.
Koldest er vinterperioden Jan-feb samt nov-dec og det er ofte som den danske vinter. Der er mange gode rejsetilbud til New England hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst.
Spørg Nick hvis I vil have flere gode råd og tips omkring rejseperiode og hjælp til rejseplanlægning.

» Afstande fra Cape Cod til:
Boston, 120 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove