Mystic-new-england


New England byerne Mystic og New port 

» Steven Spielberg optog flere scener til sin slavefilm Amnistad i Mystic Seaport. Byen er også kendt for Mystic Pizza – filmen med Julia Roberts i hovedrollen

Mystic
Vi har taget byen med i denne guide fordi Mystic har et meget autentisk museum i havnen kaldet Mystic Seaport. Her kan du på hele syv hektar grund opleve en kopi af et havnemiljø fra 1800-1900-tallet med gamle skonnerter og tremasters træskibe. Se bl.a. et hvalfangerskib fra 1841, det sidste af sin slags tilbage verden. Museet har også udstillet meget spændende vraggods fra 1800-tallet. Mystic er en historisk spændende by med kun ca. 4000 indbyggere.

Mystic Seaport Museum – http://www.mysticseaport.org


Newport kolonistilsby
Kun en time nordøst for Mystic ligger Newport på det eksklusive Rhode Island. Det er de rige New Yorkeres foretrukne feriested. I New Port kan man opleve rigmandsvillaer fra 1900-tallet. Hvis man er på vej mod Cape Cod eller Boston er det perfekt at lægge sin rute forbi New Port.

Nyttig information

» Klima
Vi anbefaler at rejse udenfor sæsonen i april-juni og sept-okt.
Vi rejser selv normalt i september grundet færre turister og gode priser. Varmest er Juli-august med i snit ca. 23 grader.
Koldest er vinterperioden Jan-feb samt nov-dec og det er ofte som den danske vinter. Der er mange gode rejsetilbud til New England hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst.
Spørg Nick hvis I vil have flere gode råd og tips omkring rejseperiode og hjælp til rejseplanlægning.

» Afstande fra Mystic til:
Boston, 164 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove