Niagara-Falls-udflugt-fra-New-york

Niagara Falls udflugt fra New York

» Niagara Falls er et af verdens flotteste vandfald tiltrækker millioner af turister hvert år. Mange vælger at blive gift på et skib i disen lige foran vandfaldet.

Niagara Falls har både en amerikansk og canadisk side, da vandfaldet ligger lige ved grænsen. Vi anbefaler, at man ser vandfaldet fra den canadiske side, og at man tager minimum to nætter på hotel ved vandfaldet (man kan dog godt nøjes med én overatning).

Der er muligt at køre selv til Niagara Falls i lejebil, men Nicksamerika arrangerer også busture samt flyture til vandfaldet. Kontakt os hvis du vil have hjælp til hvilken tur som vil passer dig (og dine medrejsende) bedst.

Her nogle gode tips hvis i køre selv:

1. Med Bil:

Vi anbefaler at leje en bil i Newark Airport, det er det billigste sted i hele staten New York at leje bil! Derudover er man fri for bykørsel på Manhattan og kan let komme ud på sin rute mod Niagara Falls. Styr selv tempoet og kør op langs Hudson River, så I også får en smuk rute med oplevelser undervejs.

Bestil hotel i god tid, og husk et værelse med Falls View anbefales – koster som regel lidt mere, men er alle pengene værd! Bestil minimum én nat, to dage, anbefalet to nætter, tre dage på hotel, så I har tid til at udforske området og vandfaldet på den gode, afslappede måde.

 

Nyttig information

» Rejseperiode
Vi anbefaler at rejse udenfor sæsonen i april-juni og sept-okt. Varmest er Juli-august med i snit ca. 30 grader.
Koldest er vinterperioden Jan-feb samt nov-dec og det er ofte koldere end den danske vinter. Der er mange gode rejsetilbud på New York hele året, men rejser man i den koldeste periode nov-feb, vil det ofte være billigst.
Spørg Nick hvis I vil have flere gode råd og tips omkring rejseperiode og hjælp til rejseplanlægning.

» Afstande fra New York til:
Boston, 346 km
Washington D.C. 363 km
Niagara Falls, 660 km

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove