Rejsebrev Florida, feb 2013, Anders og Rikke


Hej Nicolai!

Vi har haft en fantastisk tur til Florida og har fået nogle super oplevelser, rejsen forløb uden overraskelser, selv om vi var meget sent ud med bestillingen, vi fik set og prøvet de fleste af de ting vi havde snakket om da du solgte os rejsen, plus lidt mere. Så vi synes at du skulle have denne lille hilsen og nogle billeder af de steder vi har besøgt.

Udsigten fra vores værelse på Miami Beach
:

Miami Beach Thunderbird
Lidt ældre hotel, men rent og fint, lige ned til stranden, personalet er utrolige venlige og selvom det vist var fuldt booket havde de tid til at hjælpe med rejse tips mm. Der er restaurant på hotellet og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Det var lækket at stå op om morgen tage sine badebukser på og hoppe i bølgen blå. Hotellet har en atmosfære som minder en om Miami vice. Vi ville gerne bo der igen.
Vi blev opgraderet til Penthouse suiten med kæmpe balkon gratis, tak for det!

I Miami så vi Miami Seaquarium, South Beach Miami, Sawgrass Mills outlet. På turen til hotellet I The Keys kørte vi til everglades og sejlede med airboat, så alligator og alle de andre dyr man kan opleve der, det var en oplevelse vi ikke ville være foruden.


Florida Keys, eksotisk ø kun 1.5 times kørsel fra Key West:
Islandmorada florida keys

På Florida Keys var vi rigtigt glade for den ø og det hotel du havde valgt til os.
Hotellet lå i strandkanten og vi havde havudsigt og pool udsigt fra vores balkon, det ser ny istandsat ud og igen var personalet rigtigt søde, der er ikke noget køleskab på værelset, men der er en ismaskine på gangen, så man kunne nyde en kold drink eller øl på balkonen imedens solen gik ned. Der er flere restauranter og barer rundt om hotellet med live musik om aften, ikke for højt. Der er både swimmingpool og strand, det er et dejligt sted at tage nogle slappe dage og nyde livet. Her kunne vi også sagtens bo igen.
På The Keys oplevede vi Key West, snorkling, nogle rigtige gode fiske restauranter (den ene ligger lige over på den anden side af en lille bro fra hotellet) og så der spiste vi mest.

Vi lejede en privat speedbåd som du anbefalede med 150 HK:
båd

Vi lejede en privat speedbåd som du anbefalede (Captain Jeff er en super sjov fyr) og sejlede til de små øer, under de mange broer og der er mange steder man kan ligge til, man skal være over 25 år og have Dansk kørekort, så kan man leje en båd. Så det super let man skulle slet ikke have bevis til at sejle båd!
Det kostede ca. 1500 kr. plus benzin for en dag og er alle pengene værd, det dog nok en fordel hvis det ikke er første gang man prøver at sejle, selvom de er gode til at vise en hvordan og hvor man må sejle, det er lidt imponerende at de giver sig tid til at sejle en prøvetur først og forklare hvad man skal passe på.
Hos Jeff havde alle bådene GPS, så man kan finde hjem, det var klart en fordel.
Det var også fedt at bådene kunne lejes lige ved siden af hotellet.

Tak for en god tur, Rikke og Anders, Nordsjælland

Se aktuelle tilbud på rejser til Florida og få gratis rejsetips klik her!

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove