Rejser til Florida - Florida rejser med Nicksamerika

Nicksamerika har mere end 15 års erfaring med rejser til Florida. Alle vores rejser til Florida bliver personligt skræddersyet til dine behov og rejseønsker.

Vi tilbyder kombinationsrejser til Florida, hvis du fx vil kombinere Florida rejser med en tur til Hawaii eller Mexico er dette muligt. Vi hjælper dig med den bedste inspiration til en personligt skræddersyet tur, som du ikke selv havde tænkt på. Fx hvad med at kombinere rejser til Florida med en skiferie i Canadas Rocky Mountains? Eller hvad med at kombinere en badeferie i Florida med Storbyferie i New York? Bahamas i kombination med Florida er også meget efterspurgt.

Det er kun din fantasi som sætter grænserne, vi kan tilpasse alle vores rejseforslag 100% efter dine rejseønsker. Vi tilbyder alle indlogerings muligheder i Florida, lige fra lækre private Villaer til hoteller eller private lejligheder direkte på stranden. Så du sikret en mere lokal og hyggeligt rejse til Florida.

Vi er specialister i at arrangerer fx familieferier, kør-selv ferier, bryllupsrejser, badeferie og krydstogter.

Med hjælp fra af USA eksperten Nick er du garanteret de bedste rejser til Florida. Vi målretter/anbefaler jer det perfekte antal dage og overnatningssteder, så i får en tur ud over det normale.

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove