Rejsebrev Tine & Jacob, Florida 2010.

Rejsen var - 4 uger i Florida, Fort Lauderdale, Marco Island, Miami Beach, Key Largo, Orlando Disneyland

Kære Nicolai

Vi havde den mest fantastiske rejse i Florida. Tak for arrangementet og rejsetips'ne, vi afprøvede en del af dem, ingen af os turde at fodre tarpons i Islamorada på den der "hele armen ind i gabet" -måde..De var sgu for store de fisk:-)

Tine_fiskestop
I sidste halvdel af turen blev vi opgraderet hos Hertz til en Lincoln Navigator.Cool øse, men den første Crysler matchede fint vores behov.

Alle hotellerne du havde booket levede op til vores forventninger og hvor var der forøvrigt topfantastisk på Marco Island og på Hilton Key Largo. Vi følte os kun en lille smule som Jeppe i baronens seng:-)

tine

Marco island udsigten fra værelset:
tine_marco_island

Udover at slappe af var vi også 2 dage i Disney World, vi valgte Magic Kingdom og Epcot Park. Det var 35-40C da vi var der, så vi kæmpede lidt med varmen men derudover var det fedt. Mange mennesker men ikke overbefolket og systemet med fastpass fungerede perfekt.

tine_disney

Vi tog tur ud i Everglades med 6 personers airboat fra Everglades City og det var nok den største oplevelse for os voksne. Åhh det var supersejt og vildt at komme så tæt på alligatorerne, mannatees, pelikaner, vaskebjørne mm. Vi er glade for tippet om at tage en af de små både, da de så småmisfornøjede ud dem vi så komme af de store både, plus vores captain TJ gav den hele armen med historierne og gaspedalen....


Der var også tid til shopping men desværre blev det mest til sandaler, børnetøj og solbriller så jeg må nok afsted igen....;-) Vi kunne alle godt tænke os at komme afsted igen, der er stadig meget at opleve. Jeg tror godt at jeg kunne tænke mig at være lidt mere i Key West. Vi tilbragte en dag der, men stemningen var fed og vi kunne godt have været der et par nætter men det må blive næste gang...


Vi er også blevet kontaktet en del efter at have lagt billeder på facebook fra vores tur af venner de drømmer om at komme afsted på en lignende tur.
Vi vil anbefale dem at bruge dit firma.

Hilsen

Jacob og Tine

nick

Brug for hjælp?

Nick sidder klar til at hjælpe dig videre med din rejseplanlægning.

Påkrævet
Påkrævet
Samlet pris

hawaii_kona_village

  • Nye rejsebreve

  • Mest læste

Hawaii-Maui-Secret-cove